Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Már a felhúzási ciklusban van (6974), remélem azért záróra beöntik! Aztán pár napig csak öntik meg öntik.........
Egyszer már keresünk azzal vacak shorttal mindannyian egy kevés kp.!!!
Engem az ősszel szívatott meg a zerti
csak vártam az esést, aztán folyamatossan beszívatott, a végén nem néztem rá majdnem egyhónapig - amit elbuktam melóval újra megkellett keresnem! Most újra itt vagyok, de már nem méregből játszom hanem ésszel!
Én is shortolom, de nem úgy viselkedik a daxli futi ahogy vártam. Napok óta szenved, most meg mintha felülteljesítene. Egyedül az miatt vagyok nyugodt, hogy nyersanyagokat is nyakon vágták rendesen, szerintem kizárt hogy ebből ma felállnak.
a lényeg.. én is szeretném már 6700-n, aztán később 6300-n, látni, minden nap úgy tűnt most mát végleg kinyiffan... , de valahogy az égiek nem akarják.. bízzunk benne..
ma erős a jel, hogy tovább esik.. de már én is elbizonytalanodtam...
ebben reménykedem már 2 hónapja.. persze most hogy már kétszer stoppolta ki a shortom 7014 körül, most ma harmadjárra csak beesett, mikor nem nyiottam újra 7000 felett.... :( annyira köcsög módon cibálták vissza, hogy már el ment a kedvem az egésztől.. úgy tűnt átviszi az ellenállást fent.... na mindegy, kimaradtam ebből a shortból most.. ezért most méregből longolom..
most van rá sansz, hogy elmenjen 6980-ig aztán meglátjuk merre tovább.. lehet onnan beshortolom megint.. nem tudom... de már párszor megszívtam, a "jó shorbeszállókkal".. mindig tovább cibálták felfelé.. és sorra vágtak ki...
DAX DAX DAX