Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
A kötési ára tényleg jó. Csak a korlát árat rossz irányba tolták el. Felfelé kellett volna kb. 94,66-ra 90,98-ról, helyette csökkentették és 87,xx lett. Amit megint csak benéztek, de majd remélem módosítják ha valaki szól nekik. Én nem fogok. Csupán ennyi. De ezeket csak én veszem észre? Vagy csak én shortoltam?
Áprilisban csökkentek a termelői árak Amerikában 0,1%-kal. A trend azt mutatja, hogy a termelői árak magasabbak mint a fogyasztói árak, tehát a fogyasztói árak nagyobb ütemben csökkenhettek. Mindez áprilisban történt, amikor az olaj árfolyama még nem csökkent. Visszatért a defláció.
Én is beszállnék, csak sajna az ebroker gyengélkedik, így nem tudom lezárni az olajshortot és így nem merek nyitni Dax shortot. Pedig szó nélkül megtenném.
Kína szépet zakózott. -5%. Dollár vitte a 1,233-at. Olaj elérte a 68-69$-os céláramat.(69,82$ volt az alja) Most a Daxot ütnénk le 53xx-ra. De így nehéz lesz.
Persze, én sem mondanám, hogy megtört az esés, és robban a piac... de mindenesetre vannak jobb shortbeszálló szintek is a kora reggelinél. Csak azok vannak.:)
rjzolj fel egy eső trendvonalat a csúcsokkal, ha azt átlépi lehet long,de addig short
Törölt felhasználó2010. 05. 17. 09:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
Gondoltam, ha viszonylag magasan nyit, veszek még shortot, tiszta ügynek látszott a zuhanás... micsoda szerencse, hogy ilyen álmosan ellassúskodtam a dolgot. Ezt konkrétan pluszba húzzák éppen...
DAX DAX DAX