tudod, a megcsaláshoz két ember kell, egy nem elég. HA valaki meg akarja csalni a másikat, ígyis-úgyis megteszi, az hogy kivel, részletkérdés. ha meg nem, kaparhat a másik, úgysem teszi meg. egy kérdés van csupán: akarja-e?.Ezen okból kifolyólag a féltékenység is egy értelmetlen dolog. Ha pedig menni akar, akkor már olyan mindegy.... ahogy egy kedves jóbarátom szokta mondani a megcsalásról a párjának: "Tudod, csak oda fele veszed meg a jegyet, ..... vissza már nem jösz!"
mi folyik itt?? személyes jóbarátom mary_m, és azt hiszem, a legkevésbé sem szeretné, ha előkerülne a topikja, bár az elején DLPH rengeteget segített, amiért nagyon hálás mindmáig, a végére nagyon elfajult. Nem beszélve arról, hogy a Leandro-Rosalinda story-nak is ideje volt véget vetni, és privátban együtt lenni, mégha csak ritkán is.
Látom Famo, nálatok is korán ébrednek a kölykök...:-)
Kösz, hogy nem hoztad fel a topikot, megint én lettem volna a bűnbak....
Sok pénzt mára, izgalmas nep lesz! :-)
megtaláltam a topicot...az az igazság hosszú ez nekem, meg egy kicsit kesze-kusza. Valóban vannak köztünk hasonlóságok, bár én soha nem tudnék olyan bátor lenni , mint Mary_m, és beírni a tradjeimet....bátor lány.
Nem gondoltam volna, hogy DLPH-t ilyen szövegkörnyezetben is megtalálhatom...:-)) (de valóban nem olvastam végig a topicot, sőt amikor elkezdődött az "izgalmasabb" rész, szépen be is fejeztem...nem kell nekem más izgalma...meg van nekem a sajátom. Bőségesen elég...:-))
Szép napot mára mindenkinek!!! Remélem javulni fog az egyenlegem :-))))
Csupán arra mertem gondolni, hogy senkinek sem kell az érzéseiben vájkálni. Mert amíg viccelődés szintjén van a dolog, addig oké, de utána már nem. KK valahogy nem jutott az eszembe. Áskálódni a Genesisben kell(ene).
Na, nem bírom tovább...ha valaki megtalálná a topicot, írjon már bele egy hsz-t, hogy holnap gyorsabban ráleljek. Izgalmas nap volt a mai...megyek regenerálódni. meg DLPH is lelépett...Jó éjszakát!
Csak Csajok