ne személyeskedjünk Mester. Megint kezded?
Rosszul esik, hogy usa nem arra megy, amerre KELL?:)
Hát igen. Szépek azok a hosszú zöld gyertyák 5 percesen, nemde?
Törölt felhasználó2011. 03. 24. 16:15
"A magán-nyugdíjpénztári vagyon 6 százaléka hazai részvényekben van" Ha a többit is beforgatják hazai részvényekbe , akkor csillagos ég.
mert visszaszólok a majmoknak ha beszólnak nekem? vagy ha valaki riogatós stílusban ír és írok rá valamit? el vagy tévedve kisember, de nagyon. Maradj meg inkább a shortolásnál, me usa "összefosta" magát
ő viccesen beszól, te meg egyből le "kis retardált"-ozod... mind1 téged minősít, nem engem.
szvsz jobb ha ilyen tekintetben te csöndben maradsz... elnézve az itteni ténykedésed akár neked is szólhatott volna az a mondat... egy színvonalon vagy a haveroddal, akár kéz a kézben , összebújva szökellhettek el a holdba..
Nem kell foglalkozni olyan egyénekkel akik az időt egy pillanatban mérik, tovább kell nézni a jelen dolgain, mert azok csak megzavarhatják a stratégiánkat!:)
Remélem 23100-ig még visszakorrigál a hati, hiszen ott akarok venni. Úgy néz ki a mai nappal akár véget is érhet a pár hete kezdődött korrekció.
Eladni csak 23600-as promt bux-nál szeretném. Lehet csak egy álom marad?
Nem szeretem ha valaki kiforgat!
Helyesen így néz ki az idézet!
"Érdekességképen a japán NIKKEI225 ha nagyon szigorúan veszem jelenleg akár 1500-2000-ig is eshet, de ez nagyon extrém nyilván extrém kicsi az esélye is, hogy teljesül!"
2011. március 16. - 09:23
SnP-t 1291-2 környékén ismét le várom addig mehet!:)
Zsoltiszeg
előzmény (#9252: joe99) | válasz erre | 2011. március 16. - 19:35
1229-30-as szint a kritikus, ha azt bukja menni fog lefelé 1000 alá! :)
Zsoltiszeg
bukta, mégis visszajött
előzmény (#9248: Zsoltiszeg) | válasz erre | 2011. március 16. - 19:34
Érdekességképen a japán NIKKEI225 ha nagyon szigorúan veszem jelenleg akár 1500-2000-ig is eshet
Zsoltiszeg
Ha már kamuzol valamit, tudd, hogy mit kamuzol, óvoda
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?