hihetetlenül tanulságos ezt egyébként partvonalról kivülről nézni, sztem a béten minden egyes megkeresett forintnak úgy kell örülni, mint...(mindenki helyetesítse be ami neki...:)
hmmmm azt hiszem tegnap írtam, h 360 as oti vétel jó lesz, igaz reggel sok ember pánikbab dobta, de tény, hogy csinálta amit kellett....ja és háti is 845 fölé ment :DDD, erős kollégának hiába mondtam, h korán nyitott....
A yenkik nem nagyon akarnak esegetni odakint. Pedig a medve idén nagy robbanással érkezett, minden makro szinte szar lett odakint, Japánbt elpusztította egy földrengés, ezek meg esnek 2 tized százalékot. Nem tetszik ez nekem.
kedvesek vagytok, szarvasvadi is próbált segítteni,de valahogy nem áll rá az agyam a TA-ra, ehhez valamelyest mérnőki agy kell, én meg lengeteg lelkű művész ember vagyok, a baj az h most pl joe fogott kb 40.000 ft nagyon szép, de én 40.000-ért vállalnám ugyan kockázatot, de nem igazán megy, én arra várok pl h most oti utolsó futását mondjam v a molét h 5000 belevenni400-500 db és dobni hatezren kb 500.000 ft azt jónapot, én erre gyurok, ezt a napi 40.000 ide-oda nem bírnám és nem is akarom rászoktatni magam, mert nem lenne jó vége, ismerem magam.
És azt nem olvastad,hogy minél tovább vársz,annál jobban elbizonytalanodsz?
Most lesz öt nyugodt napod,válassz ki négy papírt,elemezd őket.Ha kell,segítek is.
igen ricsit ha leszámítom, nyugodtan megtehetem:) mert nem osztott nem szorzott akkor már lassan 2.5 hónapja, de valahol azt olvastam h a legnehezebb a tőzsdén semmit nem csinálni, így aztán akár büszke is lehetnék magamra:) de nem vagyok...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?