Huha. Paráztam. Szép türlemes short után 0,5 lot euro longot is megjátszottamm 1.3085-ról:) Aljakeresés ugye. Sejtettem, hogy visszateszteli az 1.3100-át.
Buxon meg passz. Nem csináltam semmit. 22200 kistoppolom a shortimat, ha oda jut, mert unom a tökölést.
Forex meg ma jó móka volt, de futikba nem nyúltam, csak eurusd-be. Kis téttel 230 usd zsebben. Folytatás január 3.-ától. Bár ha küld az fxpro továbbra is tuti tippeket, akkor lehet 0,5 lottal játszok még eurusdben.
én elhiszem neked a molba simán benne van, igaz h pont most vinnék odáig az nagyon meglepne, meg be is tenne a 22.000-ről nyított hati sortomnak, de leginkább az bántana h lemaradtam róla.
Nem számítottam akkor a lekötésre, de lekötéssel oldották meg akkor a visszatesztet és fent nyitott megint, utána vettem én is, majd dobtam 20k előtt kicsivel.
Reggel linkeltem a TAm, nézz rá inkább, mert az, hogy játszadozásnak tekinted, nem segít soha.
akkor is ezt mondtad mikor lekötötték 18550-re, majd felvitték a mostani árig és le 19200-ig? na ott kellett volna vennem, itt viszont már nem veszek, pedig nagy mol fan vagyok.
Ritkán ránézek mit írnak egonék és a többi elemző, és mind mol esést vár, akkor az általában nem következik be.
De reggel még betettem egy saját elemzést molra, a záró sokat elárul majd a továbbiakról, ilyen magasan nem zárt már régóta, akár meg is erősítheti a kitörést, ha nem kötik le 20100 alá.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?