Én nyomom a pluszt mindig, amikor számomra releváns dologról írsz. Ily módon én mindig meg is köszönöm, igaz névtelenül. Másfelől ezzel szeretném azt is jelezni, hogy olvasom, amit írsz, számítok rá., érdeklődés hiányában fel ne add egy adott papír követését!;) Na ne sz@pjuk tovább egymás f@szát:DDD
Ez itt van a nap minden órájában és dedikálja a jeleket, bárhol is kommentezek... ezt nevezem igazi rajongónak... az már más kérdés, hogy + vagy - irányú, de az állandó készenléte döbbenetes... azt tudtam, hogy ma már sokan nem bírnak meglenni jelelés nélkül, de ez az én esetem asszem mindent visz amit elképzelni tudsz... telóján a leggyakoribb művelet mintegy 80% arányban a metalheart blokk mínuszolása és ezzel ébren töltött idejének 80%-a ezen nicknevem folyamatom kontrollálása... sztem hazai guinness rekord... Afrika legsötétebb mélyén értelmesebbek élnek, mint ez a fazon... :D:D:D
12:25 | Das Analysehaus Kepler Cheuvreux hat die Einstufung für Continental auf "Buy" mit einem Kursziel von 200 Euro belassen. Analyst Thomas Besson blickt laut einer am Donnerstag vorliegenden Branchenstudie weniger pessimistisch auf die Autoindustrie und erhöh
"A 30 milliárd forintos mennyiséggel meghirdetett 12 hónapos diszkontkincstárjegy aukciójára 42,7 milliárd forintnyi vételi ajánlat érkezett, amelyből az Államadósság Kezelő Központ 30 milliárd forintnyit fogadott el 0,50-0,60% között szóródó hozamok mellett. "
hát..... ez az.... vajon évek múlva mi lesz az a csontváz, ami kihullik a szekrényből és beszélgetünk majd róla, hogy biztos voltak akik tudták, de mi hogy nem láttuk??
BLUE topick