Topiknyitó: Portfolio 2016. 04. 09. 15:17

Balog Zoltán is esélyes az államfői posztra  

Ugrás a cikkhez
Balog Zoltánt látná legszívesebben az államfői székben Orbán Viktor 2017-től, ha Áder János nem vállal még egy ciklust - értesült a Népszabadság. A kormányfőhöz közel álló forrásoktól úgy tudják, az emberi erőforrások miniszterét az a Kövér László...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=230051
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2016. 04. 10. 13:37
Törölt hozzászólás
#40
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 04. 10. 13:20
Előzmény: #32  marcus
#39
Volt olyan eset, hogy közérdekű adatigénylés körén belül, bírósági eljárásban igényelt adatot nem adtak ki? A szocik nagy lókötők, de olyat még ők sem mertek megtenni, ellentétben a fityisszel...
Arra sem volt példa, hogy ha fotózod a szoci-gyanús birtokot, az unterzsernyákok perceken belül ott teremnek, és lefoglalják a masinádat...
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 04. 10. 13:16
Előzmény: törölt hozzászólás
#38
Vannak fa..ságok az LMP javaslataiban, de nem álltak be a sorba:

link

"UPDATE: Ellenzéki képviselőkkel beszélve kiderült, az ellenzék a most ismert formában egyáltalán nem támogatja a módosítást."

és:

link

"Az LMP konkrét javaslatai (a teljesség igénye nélkül):

Új rendkívüli időszak bevezetése nélkül, a meglévő különleges jogrendi formák szabályainak kiegészítésével a kormány saját hatáskörben legfeljebb 72 órán át vezethessen be rendkívüli intézkedéseket a terrortámadás elhárítására.
Az LMP támogatja a Magyar Honvédség közreműködését a terrorveszély elhárításában, ha ahhoz a rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok alkalmazása nem elegendő.
A rendkívüli jogrend nem korlátozhatja a média működését, ellenben kiszélesítheti egyes közszolgálati médiumok kötelezettségeit – például közérdekű közlemények kötelező közzétételével.
A terrorista csoport szervezése váljon önálló elkövetési magtartássá (tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés terhe mellett).
A lehető leggyorsabban kezelni kell a rendőrségi állomány egyre súlyosabb létszámhiányát. Az LMP szerint legalább 3000 rendőr felvételére van szükség. Az ehhez szükséges 10 milliárd forint a közmédia finanszírozásának csökkentésével teremthető elő.
Méltányos fizetést kell biztosítani a rendvédelmi dolgozóknak. Ehhez első lépésként az szükséges, hogy legalább a szolgálati törvény elfogadása előtt ígért béremelést ténylegesen megkapják."

De ez nem hír: az LMP sokszor és sokat mondott már olyat, ami hülyeség volt. Ebben még mindig a fityisz, a maszop és a neonácik után "kullog" :)
elemes
elemes 2016. 04. 10. 10:59
Előzmény: törölt hozzászólás
#37
1. Nem viccelek, komolyan gondolom a kétfarkúakat.

2. Nem a kétfarkúak a komolytalanok, hanem az a párt, amelyik nézi, mint mond a kormány és mindig az ellenkezőjét csinálja. Tuti vesztes taktika, koncepciótlanság, értéknélküliség.

3. Az ilyen politikus kétségtelenül nehezen emészti meg azt, hogy az LMP nem "beáll" valami mögé, hanem önálló álláspontja van, amelynél NEM IGAZODIK ahhoz, hogy erről mit mond a fidesz.
Oszo 2016. 04. 10. 10:19
Előzmény: #32  marcus
#36
Jó nyomon jársz, csak lehetnél kicsit pontosabb:
1.: Antall kormány alatti ill. az azt megelőző "spontán privatizáció" egyenlegét érdekes lenne meghúzni, de abba mondjuk a Széles elvtársat is be kell venni. (És semmiképp nem lehet a ballib kormányok nyakába varrni)
2. A Kóka jobb nyom, tessék számszerüsíteni.
3. A szokásos "síkföldi alagutak meg viaduktok" áriákat meg megint csak konkrétabban kellene kezelni Mennyivel épült drágábban mint kellett volna -vagy egyáltalán nem kellett volna megépíteni?- és abból mennyi lett ellopva?
ts3 2016. 04. 10. 10:18
Előzmény: #32  marcus
#35
"A nép, az " istenadta nép " + nem átallja ezeket +választani újra+újra + úgy tűnik 2018-ban megint újra - valami oka csak vagyon ennek??...és ugye mint tudjuk demokrácia van és szeretnénk, ha maradna is, a többség véleménye dönt,és ezt a kisebbségben maradtak kénytelenek elviselni...:-))... "

Ez nem a fidesz teljesítményét dicséri, sajnos.
Törölt felhasználó 2016. 04. 10. 10:17
Törölt hozzászólás
#34
Törölt felhasználó 2016. 04. 10. 10:13
Törölt hozzászólás
#33
marcus 2016. 04. 10. 09:25
Előzmény: #27  goapsy1
#32
"Ott is voltak 10-100 milliós lopások, halkan, fű alatt.
De olyan, hogy valakik százMILLIÁRDokat lopjanak, és még büszkék is legyenek rá, olyan nem nagyon volt."

nagyon fiatal lehetsz, vagy picit hajlamos vagy a feledékenységre csak néhány név a milliárdos társaságból: Kapolyi, talán Ő volt az 1. ,nehogy feledésbe merüljön az egykori tanárképzős koleszban klottgatyában rohangáló akkor még csóringer, majd tehetsége folytán milliárdossá vált nagybecsű államférfink aki nem akárhol, hanem a parlamentben vallott színt mérhetetlen büszkeséggel vagyonáról : "... mi az hogy, nagyon is !!!..." / " és még büszkék is legyenek rá " ajajajaj / , aztán jut eszembe az a Kóka fasztuggyaki minisztergyerek a helikopterével + a kakaóbiztos számítógépeivel az óvódákban( 375.000 HUF/computer )ja a kórházi széfek majd kimentek a fejemből + rémlik ( és ez most nem az "indián"pina )valami M6-os autópálya építés is alagutakkal, ahova előbb földet kellett szállítmányozni, nehogy ne legyen alagút végül, ha már a sógoroknál van, legyen nálunk is...nemdebár?, ja hogy ezek nem "10-100 milliós lopások", ez már rég volt , spongyát rá!!!!
Ugyan kérem !, úgy tűnik ilyen esetek voltak, vannak, lesznek...az emberi természet már csak ilyen...
Tudod mi a különbség mégis " ezek és azok között "??
azok az emberektől szedték el, kifacsartak mindenkit... magukat kivéve...
ezek a multikat nyúlják le ...
A nép, az " istenadta nép " + nem átallja ezeket +választani újra+újra + úgy tűnik 2018-ban megint újra - valami oka csak vagyon ennek??...és ugye mint tudjuk demokrácia van és szeretnénk, ha maradna is, a többség véleménye dönt,és ezt a kisebbségben maradtak kénytelenek elviselni...:-))...
sanka 2016. 04. 10. 05:31
Előzmény: #29  pny_
#31
Szép összefoglaló a fideszes bűntényekről, vádiratnak is elmenne.
Oszo 2016. 04. 10. 04:43
Előzmény: #28  elemes
#30
Nem viccelődni kell, hanem tényeket virítani! A ballib kormányok alatt ilyen gazdagodásoknak nyoma sem volt! Vagy?
pny_ 2016. 04. 10. 04:03
Előzmény: #28  elemes
#29
Lent valóban rossz számokat írtak. Mert az igaz, hogy sok milliárdos lopások a szociknál is voltak. Lehet ez 10, meg 100 mrd-os is. Biztos igaz.

A baj Orbánékkal az, hogy itt rendszerszinten zajlik ez és sok 100 mrd-okkal. Orbánék gyakorlatilag a Jobbik programjával és komunikációjával haladnak és megvalósítják a '98-as Torgyán féle reprivatizációt úgy, ahogy ő se gondolta volna: elvesznek a gazdaságtól és visszaosztanak maguknak komplett iparágakat, sok 100 mrd-os piaci szegmenseket (ehhez képest a közbeszerzős mutyi aprópénz). És mindehhez a teljes állam, mint rendszer, az összes hatalmi ágával, intézményével, hatóságával és ellenőrző rendszerével ezen igények kiszolgálását végzi. Ha Orbán elrendel valamit:
- holnaptól törvényileg hatályba lép visszamenőlegesen...
- NAV / MNB / akármilyen felügyeleti vizsgálat indul...
- rendőrség nyomoz / vagy megszüntet nyomozást...
- bíróság ítélkezik... kúria dönt...
- MTI hírként kiadja... média megjelenteti...
stb. stb.

Szándékosan nem részleteket, hanem hatalmi ágakat soroltam fel. Ami mind egyetlen kézben van. Amivel visszaélnek... Mert egy ilyen rendszer eleve erre predesztinál.

És ilyen intézményesült lenyúlásra tényleg nem volt még példa. Akár elismered, akár tagadod a kiújult, saját bevallásod szerint is korábban létezett Fidesz fanságod okán.

Csak két apró példa, ha hírekben olvasnád egy kis országról, hogy:
- a vezetője a szülőfalujában a háza mellé a falu lakosságának többszörös befogadására képes stadiont építtet, meg kisvasútat stb.;
- és hogy ennek a településnek a láthatóan rém egyszerű polgármestere pár év alatt gázszerelőből 100 mrd-os (!!!) lett (az ország leggazdagabb emberei között van);
Akkor mit gondolnál? Én egy ilyen hírhez vagy ukrán/orosz képeket tudok elképzelni, vagy Kim Dzsongunt...
elemes
elemes 2016. 04. 10. 01:01
Előzmény: #27  goapsy1
#28
nahát, hogy megváltozott ez a múlt :-)
goapsy1 2016. 04. 10. 00:26
Előzmény: #23  Oszo
#27
"Nagyon régóta várom, hogy valaki megmutassa Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és Tiborc fasztuggyaki vőgyerek szoci megfelelőjét. "

Nos, erre én is kíváncsi lennék.

Ezeknek ugyanis egyik eddigi rendszerben sem volt megfelelője.

Ott is voltak 10-100 milliós lopások, halkan, fű alatt.
De olyan, hogy valakik százMILLIÁRDokat lopjanak, és még büszkék is legyenek rá, olyan nem nagyon volt.

Persze, tudom, a család adta a kölcsönt, meg dobta össze a pénzt. :))
pitcairn2 2016. 04. 09. 23:28
Előzmény: #23  Oszo
#26
szvsz

a valódi öntudatra ébredés kb. az lesz ha az emberek elsöprő többsége el sem megy választani...

azon a ponton teljesen egyértelmű lesz, hogy semmilyen többség sem áll a "nyertesek" mögött...

ergo

senkitől sem kaptak semmire semmilyen "felhatalmazást"...

elemes
elemes 2016. 04. 09. 23:09
Előzmény: #23  Oszo
#25
Az 1. ponthoz még: mindig az aktuálist érezzük legrosszabbnak, mert az épp van. A régit megszépíti az idő.
elemes
elemes 2016. 04. 09. 23:06
Előzmény: #23  Oszo
#24
1. szubjektív.

2. persze. nekem a kutyapárt a favoritom. Csak ugye, Kovács Gergő mint miniszterelnök? Nem holnap lesz.
Oszo 2016. 04. 09. 22:36
Előzmény: #22  elemes
#23
Ez a legócskább fideszes terelés ami rendszeresen visszaköszön.
1. Soha egyik nem fideszes kormány nem szállta meg olyan mértékben a közéletet mint a fidesz, és soha nem emelték olyan szintre a lopást. Nagyon régóta várom, hogy valaki megmutassa Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és Tiborc fasztuggyaki vőgyerek szoci megfelelőjét.
2. Mindíg volt, és mindíg lesz a Fideszen, az MSZP-n és a Jobbikon kívül is választható párt, egyáltalán nem kell csak ezekben gondolkodni!
elemes
elemes 2016. 04. 09. 21:23
Előzmény: törölt hozzászólás
#22
na kicsit bővebben: amikor egy politikai gárda TAKARODJ jelszóval váltja le az előzőt, utána villámgyorsan nagytakarítást csinál a pénzosztó pozíciókban is, NEHOGY AZ ELLENSÉG KEZÉBEN MARADJON. tehát megbízható, hűséges embereket kell oda ültetni, a becsület másodlagos.

ugyanezt csinálták a szocik is meg a fidesz is. nem a lopás a program, az csak szükségszerű következménye a "nagytakarításnak." akik most TAKARODJ jelszóval akarják leváltani a fideszt, ugyanígy nagytakarítanának utána, megbízható emberekkel töltve fel a felelős pozíciókat, és ugyanígy másodlagos lesz a becsület és első a hűség.

ha a nácik nyernek, akkor putyin újabb pozíciót szerzett az EU-n belül (görögország és a jelek szerint hollandia után).
torkosbrrrz 2016. 04. 09. 21:05
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
#21
Ádert hívja a az egészséges ivóvizek világa! Orbán tehetetlen!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek