Köszi! Már azt hittem nekem állt be a rendszer... Sztem gyenge a felülete mobilon és pc-n is. Hiába mentem el a beállításokat másnap újra ugyanaz, mint előtte, így kezdehetek mindent előről. Mobilon meg folyton kidob idő előtt. Van, hogy a grafikon vagy az ajánlati oldal teljesen üres és csak frissít-frissít... Állítva és fektetve teljesen más adatok elérhetőek vagy NEM! Elvárható lenne egy minőségi fejlesztés! Béna, gagyi sztem....
Off! Erste továbbra is hozza a legalját. Semmi használható infó pc-n. És ismét eldobta az összes beállításom! Kilép-belép nem segített. Majd megoldják okosba hétfőre. Addig meg ne keresked! Jó üzleti politika.............. SZ@R!!!!
Most kb. annyit ér mint a 4ig ezzel az árfolyammal, igaz itt van profit és dupla bevétel, igaz ott ha lesz akkor magasabb lesz a bevétel arányos profit, de ha itt is az a terv mint a 4ignél split után tényleg lesz egy kilövés, kár hogy nem tudjuk a taktikájukat
Az hogy napi átlagban 2-3 %-ot emelkedne a papír teljesen jó. Gyors kérdésem hozzátok! Itt is érvényes lesz a jelentés (féléves éves). Ezek időpontjáról hol lehet tájékozódni? Előre is köszi!
Éves jelentés áprilisban. Valami osztalék már a tavalyi eredmény után is lesz(véleményem szerint). Nem sok, pár forint de a részvény ára sem 1000 forint.
A KBC sem tett be tegnapi záróárat, így a %-ot magamnak kellett kiszámolgatnom. A tegnapi zárót én 1090/6=136-nak számolom (lefelé kerekítve egész értékre) Ennek alapján 5% növekedés = 143 Ft 10% növekedés = 149 Ft 15% növekedés = 156 Ft 20% növekedés = 163 Ft
Egyébként a BÉT honlapja (https://www.bet.hu/oldalak/azonnali_piac#reszvenyek) mutatja a %-os értékeket 136 Ft-ot tekintve előző napi árnak. Igaz negyed órás késéssel.
Van benne potenciál. Főleg míg jók a számok autóeladások és az erre épülő szolgáltatásokban. Addig meg Kelet-Európai terjeszkedés. Hisz nagyon jó a növekedési számok ebben a régióban.... Meglátjuk!
Ez a terv. Azért jöttek a tőzsdére, hogy még több forrás legyen a terjeszkedésre. De ez egy több évtizede működő jól felépített cég már most is. Nem kell éveket várni, hogy eredményt produkáljon. Néhány forintos osztit meg köszönettel eltesszük :-)
"JM Keynesma, 09:34 előzmény: #742
HoStrucc #747nem tudom miért írod ezt. sokkal többször mondtam meg a tutit mint te a beültető felbeszéléseddel.." Bzzzzzzzzz ....KOPPP! :DDDD
AutoWallis