Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvívő közleményben reagált az M1-en elhangzottakra. "A Fidesz fékevesztett hatalmi tébolyában, maradék gátlását is elveszítve, Európában példátlan módon, az ellenzék legerősebb pártjának, a Jobbik betiltásának lehetőségét is belengette" - írta. "Aljas támadásaihoz ezúttal a közpénzekkel kitömött, a CÖF-höz hasonló álcivil Alapjogokért Központot hívta segítségül...Egyértelmű, hogy a Németh Szilárd-Molnár Zsolttal fémjelzett fideszes látszatviták révén tartja lélegeztetőgépen a szatellitellenzékét, míg az egyetlen tényleges kihívóját, a Jobbikot, diktatórikus eszközökkel támadja, '50-es évek óta nem alkalmazott koncepciós eljárásokat indít ellene" - közölte.
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/
Nincs mit tenni, lekell buktatni a fidesz kampányplakátjait is! Ha törvénytelen volt a jobbik akciója, akkor a fideszé is az lenne! A törvények szerint a fideszt is fizetésre lehet kötelezni, hiszen a bíróságok függetlenek! Vagy nem?
Nem betiltják, hanem a jobbik gondolta azt, hogy felszámolja magát! Fizessenek, mert a kapitalista demokráciában a pénz az úr! - Ezt a jelenkori jobbikot meg már nem sajnálja senki a Kérin, meg a Dr. Magyaron kívül más! Demokrácia van, még mindig, de folyamatosan megcsúfolják a demokráciát! Az ellenzék is! Itt mindenki a demokrácia nevében igazolja magát! Még a liberálisok is!
:) "Kéri László arra a kérdésünkre, hogy ezek után elmenne-e egy Jobbik melletti szolidaritási tüntetésre, igennel válaszolt. Mint mondta: nem azért, mintha a Jobbikot annyira szeretné. Nem is mellettük, hanem az elemi jó ízlés mellett vagyok ebben az ügyben. Jogállam mellett nem tudok lenni, mert azt már a Fidesz fölszámolta - tette hozzá."
Látod ez sem igaz! Írtátok, hogy a kopaszok sohasem lesznek megtalálva meg azt is,hogy sohasem indul ellenük eljárás. Ahogyan voldemár úr (?) ügyében is azt írták itt sokan, sohasem lesz eljárás ellene. Soroljam a tévedéseket?
Nem csak nekem lehet igazam de irhatod akarhanyszor es akarmennyien hogy a szar finom es illatos az nem valtozik attol azza. Hivhatod ezt bekepzeltsegnek de azert annyira hulye nem vagyok hogy ezt megegyem.
A Jobbik beszüntetéséről beszélnek a köztévében
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/