Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvívő közleményben reagált az M1-en elhangzottakra. "A Fidesz fékevesztett hatalmi tébolyában, maradék gátlását is elveszítve, Európában példátlan módon, az ellenzék legerősebb pártjának, a Jobbik betiltásának lehetőségét is belengette" - írta. "Aljas támadásaihoz ezúttal a közpénzekkel kitömött, a CÖF-höz hasonló álcivil Alapjogokért Központot hívta segítségül...Egyértelmű, hogy a Németh Szilárd-Molnár Zsolttal fémjelzett fideszes látszatviták révén tartja lélegeztetőgépen a szatellitellenzékét, míg az egyetlen tényleges kihívóját, a Jobbikot, diktatórikus eszközökkel támadja, '50-es évek óta nem alkalmazott koncepciós eljárásokat indít ellene" - közölte.
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/
Na meg a tulajdonlap tesz pontott a PERFEKTUÁLÓDÁSRA Hol van ez ettől!! Sima egyezség az egész!! ""mese""az egész!!! persze bérlet szállt ítt jobbra balra..
vagdalkozás? . Erről nincsen véleményed aminél rendelkezésre állnak szerződések, de arról amiről a te írásod alapján nincsen tudomásod,hogy miért hiánycikk már írtad,hogy a stadionépítés miatt!
Átadom a semmit akkor minek teljesíteni nevetséges felfogás!!! Szerződésben ott van a mese!! Szerződési összeget,ha akarom kifizetem vagy nem!! Úgyanmár van ítt annyi tanmese!! Óhh végtelen az ember fantázája.. Te aztán így veszel valamit!! :):) majd ekkor majd akkor!! majdra nem ad a zsidó..:)
"értem, ezeket te nem olvastad, de pl. egy másik topikban már levontál véleményt valamiről amiről te sem tudod, hogy miért van!" Ez tiszta vagdalkozás részedről. Ez csak azért lehet mert nem kedveled a fideszt kritizálókat.
Jó hát eddig ezzel a trükkel megvezetett Simicska mindenkit!!-Óh hát ezt fel se fogják!! Igen ám volt aki segített értelmezni!! -akár monhatom súgot valaki!!
értem, ezeket te nem olvastad, de pl. egy másik topikban már levontál véleményt valamiről amiről te sem tudod, hogy miért van! . Tiszta TROLL viselkedés!
A Jobbik beszüntetéséről beszélnek a köztévében
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/