Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvívő közleményben reagált az M1-en elhangzottakra. "A Fidesz fékevesztett hatalmi tébolyában, maradék gátlását is elveszítve, Európában példátlan módon, az ellenzék legerősebb pártjának, a Jobbik betiltásának lehetőségét is belengette" - írta. "Aljas támadásaihoz ezúttal a közpénzekkel kitömött, a CÖF-höz hasonló álcivil Alapjogokért Központot hívta segítségül...Egyértelmű, hogy a Németh Szilárd-Molnár Zsolttal fémjelzett fideszes látszatviták révén tartja lélegeztetőgépen a szatellitellenzékét, míg az egyetlen tényleges kihívóját, a Jobbikot, diktatórikus eszközökkel támadja, '50-es évek óta nem alkalmazott koncepciós eljárásokat indít ellene" - közölte.
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/
minden eu pénzből épül tudod az eu, amit ti szidtok szimpla hazugság, hogy nem akarnak tulajdont 750 ezret villanyszerelő:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) egyébként ez nagyon jó hír, majd jelezd, hol van egy kedves villanyszerelő ismerősöm továbbítanám neki burkoló hát igen 3500/nm, tehát 200 nm és meg is van ja nem, mert adózik is gondolom és fizet járulékot akkor 400 nm ezt a sok hülyeséget felírták neked? ha leárazás van? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kemény. és ha nincs?
az nem demokrácia, amikor állami pénzből ellehetetlenítik a többi politikai erőt az nem demokrácia amikor állami pénzből egy párt felvásárolja a sajtót persze hogy éltél egy szimpla bolsevik vagy
ezért tartasz itt... "..professzort csináltatok poltból".. benyomják okos fejekbe.. diktatúra.. egypártrendszer.. tetszik nem demokrácia van.. választás.. a többség választ a liberalizmus alapja elfogadod mások véleményét.. ez van. Tudom fájdalmas igazságtalan és persze csalás ha a többség másra szavaz.. fel kell nőni.. Diktatúráról fröcsögnek neoliberál aktivisták..miközben élő adásban 5csatornán nyomja a zöldségeit.. Kisbarátom én éltem komcsik idején.. azok idején akik most diktúráról vartyognak..akik orosz seggeket nyaltak napestig.. ha már nem itt tartanak az emberek "..professzort csináltatok poltból"..akkor ki lehet követelni egy teljes társadalmat lefedő pártlistát.. egy konstruktiv ellenzéket.. és a mostani teljes bagázst szurokba tollba forgatni és elhajtani a f@szba..
egy villanyszerelő vagy burkoló 500-750ezret keres.. ha leárazás van nem tudsz mozdulni az áruházakban.. ha felmész Gellérthegyre akkor mindenhol darukat látsz.. Sokfelé járok az országban.. van ahol évek óta nem jártam.. mindenhol épül szépül minden.. Nem akarja megvenni a lakást..és azért megy kijjebb, hogy több pénze maradjon.. Tudod miért nem akarja megvenni? mert mobil akar maradni.. minden további nélkül elmennek más városba dolgozni..és költözik a család..de amúgy is más a mentalitás..nem ragaszkodnak tulajdonhoz..
most olvasom hogy professzort csináltatok poltból annak ellenére, hogy a tanszék nem szavazta meg - ilyen se volt még aztán a kézilabdás bohócból tudod, ilyen dolgok észak-koreában sem nagyon fordulnak elő mi erről a véleményed?
azért vonatoznak 150 km-et mert nem tudják megvenni frankfurtban a lakást ennyi azért vetetik barátom, mert nem adnak kamatot a pénzre - még mesélj, mi pörög várj kicsit segítek a feltolt bérek miatt a kis cégek haldokolnak a mikro és kisvállalatok annyi adót fizetnek, hogy képtelenek kigazdálkodni na, akkor mi pörög?
"ol ingatlant vetetnek velük, aminek aztán szépen bezuhan az ára" ilyeneket komolyan mondasz? nem kötelző semmit venni..akkor vegyél ha olcsó..vagy meg tudod venni.. Németekkel dolgoztam sokan 100-150km-ről vonatoztak be Frankfurtba.. igaz 1óra alatt bentvoltak.. nézd már meg milyen arányban vannak saját tulajdonú lakásban a nyugatE-iak. semmi sem pörög az eu pénzt élik fel ez is komoly?
ennek kapcsán még egy fidesz negativum.. nincs összefoglalva a nemzeti vagyon.. mnb vagyona is az..mert a nevében a végzete.. igen államadósságot nehéz mérni..mert GDP arányosan nézed akkor ha csökken GDPakkor növexik ha nőakkor csökken miközben nominál értéken azonos.. ráadásul miben tartod nyilván? Ft? EUR? USD? ezek árfolyama is változik.. Ráadásul államadósságban benne vannak a "jó hitelek" a vállalatok hitelei.. ami akár a duplája is lehetne.. manyupot nem mondom el újra egy adófélét magánszámlákon gyüjtöttek ami hiánya után még kamatot is fizettek.. az állampapirokat bevontál..tehát nem elpacsálták.. a részvények nem tudom hol vannak..egy részét eladták..átadták.. más részüknek a nemzeti vagyonban kellene leledzenie..
A Jobbik beszüntetéséről beszélnek a köztévében
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/