nekem mondod.... :-)
na de aztán mint ahogy már említettem is régebben stratégiát változtatok. Lehet nem muszáj szar irányban hónapokig ülni. Bár mindenképp megerősíti az embert, csak nem anyagilag. :-)
Bár nagyon megy ma, nem megy el 1067-ig, az durva lenne. Mondjuk nekem jó volna - húúú nagyon is - de visszament a emelkedő csat.-ba, és csinálja ahogy eddig is.
Shortosok, meddig (1xyz)????
Én komolyan nem értem, h mire ez a végtelen boldogság? Egyre gondolok, amit már mondtam korábban is h a kisbüfik 2./x. menete is beszállt a piramisjátékba.
Gyorsan valami gyógyteát igyál. :-)) Ez a baci nagyon veszélyes, mellékhatása a süketség és vakság a piac jelzéseire. :-)
Persze egészségesen mehet a short, de kizárt hogy Zsombivak normálisak vagyunk. :-) Bocsi Zsombi. :-)
nincs le meg fel... napság a "hysteria" alpján lehet le-fel és keveset kocka.
bár mintha az sp mintha javulni kezdene, mivel sávon belül elliottozik . Tehát van már benne egy kevés kiszámítható elem is a mozgásába . De ehhez is hozzá kell még szokni. Ha az elliotnak vége lesz / kitör -és vissza/ akkor helyre áll majd a "rend" és működni fognak akkortól az indik, kütyük , a színes vonalkák és az alakzatok is ../ fundáról nem is beszélve/
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)