tudom
en hibam hogy megszoptam
ennyi
magasabbra kellett volna tennem zaroban hogy biztosan teljesuljon
kapszisag ujabb buntetes...
viszont akkor itt mar kurvara nem lesz korrekcio csak ilyen kis leontesek
vagyis jo esellyel az egyetlen helyes taktika hogy mindegy mikor megveszed kiulheto....
aztan ha meg megse... akkor pont akkor fordult a taktika
igazad van
csak napon belul .....
shortolni ma nem szabad lett volna .. nyitva hagyni sem ha r.a táv.
sp egész nap megy egyébként ,csak du. rányít az usa is...
én nem sht.tam hanem tegnap vé. 19 850 nál , utsó pill zártam most , mert félő hogy sp vissza a sávon belüli ellentől . de most nem sht , mert a sáv aljától az sp felfelé /elliot H4n.. ha little zurück mégis , akkor holnap újb veszek vhol..
tutira viszont nem hagyok bent semmit , mert megbizhatatlan az egész cumó . nem normál kereskedhető szakok vannak napság, nagy a bukta veszélye
snp az eses 50%-os korrekciojan atszaguldott lassitas nelkul
most a 38.2-nel van de ez mar nem korrekcio hanem emelkedes akkor 1056 a szint...itt tokol eppen
azert ekkorat menni a semmire
20350 a vége akkor jól vagyunk. Remélem kitart estig a hangulat, majd megbeswz h ez mit jelent ami most van. Ennyi volt a korr???
Jussi, estig döntsd el melyik lánnyal randizol (vakrandi hehe) mert Mikének is szeretnék egy csinossssssat. Este a kutúrkörben meg is pörgethetnétek Őket, utána meg jöjjön aminek jönnie kell!!!
nem tudom, mindenesetre shortot nyitottam 20250-en. Biztos, ami biztos... :D
Tök jó, mert múlt héten volt egy shortom 20100-ról 19750-ig. Ott nagyon ügyes voltam, hogy zártam. És most tényleg sikerült sokkal feljebb újranyitnom. Remélem megyünk vissza 20000 alá.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)