na tudod mikor
en lusta voltam sorbaallni
megneztem lefotoztam aztan ennyi eleg is volt
viszont az arc de triumphra felmaszta...huhu de kurva sok lepcso volt :)
na molban vegre beadtak a 15K-t... lassuk mi lesz itt kerem a mai program...
azert mondom hogy napon belul szeretem ezt figyelni mert mar tobbszor bejott
tegnap mondjuk rakurtam mert csak 4.86%-ot csinaltam es csak nem akartam zarni egesz nap mivel annyira adtak ezek a bizonyos eladok hogy azt gondoltam tutira tudnak valamit ezert varok
zaroban beraktam megis de nem teljesult
ugyhogy most nem tudok magasabbrol raadni hanem tartom tehat a kapzsisag megint megtorolta sajat magat
es egy ilyen 14.06-os hirre miszerint csucskozelben az aranyar nem is tudok mit mondani hogy mi lesz itt :)
sziasztok!
csak észrevételezni szeretném, hogy rendkívül humorosak vagytok itt ebben a topikban, igazán jól szórakozom. de pár hete még szívesebben olvastam bele, mert humort még sok más helyen is találok. elegem van a humorból. :)
ja meg valami a konyvrol te kis vesztes
(hehe nyugi csak poen)
szoval ha veteli oldalra beallnak sokan eladoira meg kevesebben akkor azt jeneti hogy sokan varjak azt hogy ugymond magukra rantsak az arfolyamot
tehat nem azt varjak hogy mi lesz es majd hirtelen lecsapnak arra ami a konyvben van hanem beallnak es varjak hogy rajuk adjak
tehat nekik hosszabb tavu elkepzelesuk van nem nagyon erdekli oket hogy mi lesz egy ket ora mulva eldontottek valamiert hogy venni akarnak es igy bealltak
ugyanez forditva
namost ha ezekre folyamatosan raadnak akor azok viszont akik a pillanatnyi folyamatokat nezik ugy gondoljak eses lesz es gond nelkul adjak rajuk ezerrel akkor a ket fel kozott lehet logikai kulonbseget tenni es a mozgast a mennyiseget valamint a konyv relative uresseget aszerint ertekelni hogy eppen a napon belul vagy kicsit tovabb gondolkozol
meg reszletezhetnem de szerintem nagyjabol ertheto es nem konyvet akarok irni
te is kifejtheted ellentetes iranyu allaspontodat ha van
mert ervekkel lehet vitatkozni brummogassal meg nem de minek is
ne fossal csak szivatlak :)
mer egyszer te is rajuk szoltal es akkor nem voltam itt hogy megvedjem a kiscsibeket :)
ma egesz nap nem jott senki
persze lehet az az oka hogy nem hallom a csengot mivel hatul vagyok az epitkezesen ami kezd nagyobb mereteket olteni mint erdetileg gondoltam :)
a fel haz hatulja mar romokban a masik fele meg ezutan lesz :)
azert mert ugyis 63-ra vagy 62-re kerekiti a rendszer viszont igy fizikailag megis ele tud allni a konyvben ha ott egy nagyobb pakk van
most mondhatnad hogy teyge akkor 1 forinttal olcsobbra es ugyanugy elotte van es igen :)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)