tudna valaki árfolyamot beírni, nem megy a felület, köszi
Törölt felhasználó2009. 10. 05. 08:12
Az snp-t támasza megtartotta /MA50. Mivel a hét első felében fontos adat sem nagyon lesz dömpingben, ill. esett múlt héten eleget az index, elképzelhető egy oldalazás, ill. Akár a következő elliott hullám felépítésének megkezdése? Hm?
Volt egy sciennet fórum, de már nem találom. Törölték? Vagy nem sciennetes címe volt a topicnak? Nem tudod belinkelni? Szívesen elolvasnám az ottani eszmecserét!
A tőzsdecápák 2.-t reklámozzi a maci, nem sciennetet. Amit egyébként én rühellek....Ha valaki jártas benne elmagyarázhatná, hogy a scienneten, meg egy-két még a korai időszakban belépett hálózatépítőn kívül kinek éri meg? Mert szerintem drágább boltokban vásárolni nem poén, mégha adnak is valami kedvezményt. A boltoknak meg nem éri meg kedvezményt adni, mert annyival úgyse nő meg a forgalmuk....gyakorlatilag a sciennet leveszi a maga 1%-át aztán mossa kezeit. Pl a múltkor összehasonlítás képpen megnézettem egy könyvet egyy sciennetes ismerőssel: 8700-ft. Másnap megvettem egy könyvesboltban egy ezressel olcsóbban. Köszi, puszilom a sciennetes gyökereket! :-D
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)