azert szep nap volt
zaroban zartam az utolsot is igy megvan a %
ma 6.68%-ot sikerult elerni, az 5% feletti reszeket a strategia szerint felreteszem azokra a napokra amikor kevesebbet vagy egyaltalan nem sikerul nyerni
namost ezt csak azert irom be hogy aki esetleg kivancsi ennek az orult strategianak az alakulasara az nyomon tudja kovetni
mint mindig szokasom szerint most is nyiltan jatszok
tulajdonkeppen az elso tapasztalat az hogy sokkal nyugodtabb vagyok nemizgulok
amikor sikerul elerni a kivant es elore meghatarozott nyerot akkor zarok legfeljebb egy kicsit hagyok a vegere mint most is hogy kifusson a nyero, hiszen korabban sokszor sajnos a veszteseg is sokaig futott
most megint nincs poziciom bar egy kis longra ahogy irtam en is gondoltam volna de inkabb nem, holnap uj nap uj pozicio
amerikanak meggyozoen kell esnie legalabb egyszer vagy inkabb ketszer latnunk kell hogy nem veszik mar meg ahhoz hogy shortot hoszu idore ujra at lehessen vinni (vagy longot)
szoval en arra gondoltam hogy ez a fix %-os strategia azert jo mert egyfajta biztonsagot nyujt
olyan mint lovaglaskor a szar a lonak van mire tamaszkodni
ezert nagyon ovatosan kell banni vele
es persze azt mondani akartam ha esetleg a % az eredeti tokehez van rogzitve amikor elkezdtem a strategiat
tehatn nem minden nap az uj tokehez van merve!
ez azert fontos hiszen az volt az elv hoyg ha sikerul 20 napon keresztul 5%-okat nyerni akkor a toke megduplazodik egy honap alatt es igy az erdeti tokehez merem ezeket a szazelkokat
meglatjuk hogy alakul
bar lehet most erdemes volna holnaptol egy uj honapot kezdeni meg akkor is ha ez egy tort honap most...amit lezartam
Szóval nem adta el tehát a holnapot long classicban várom. Tudom nem szép dolog de ez van. Meglátjuk amik mit csinálnak estig. Felállnak-e a gyomrosból v KO-val padlóra küldik őket.
Én mág óvatosan fogalmaznék ami az irányt illeti. Mindenesetre a mai nap k....a jó volt!!! Végre!
Aki megvette az esést annaknagy-nagy gratula!!!
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)