Ha pozit váltottál, akkor az long..ha jól sejtem. :-) Rém bonyolult ez a mi rendszerünk. TA alapján abszolút rendben van , shortban csak az OKOS :-) túl okos emberkék gondolkodnak, akik marhára el szeretnék csípni a tetejét. Ez gyilok így. De mindegy, már nem gyötröm ezen se magam, se titeket.
Engem a férjem lassan eltilt, amíg nem, addig csinálgatom. :-))
ennyi gyötrelem után én nem adom fel. felírtam a falra, ami nem pusztít el , az megerősít :) nekem a környezetem ismételgeti gyakran , hogy talán abba kéne hagyni :)) pozit viszont váltottam a múlt héten.
az a baj , hogy minél többet rajzolgatok, annál magasabb szintek kerülnek elérhető távolságra. talán a rajzolgatást kéne abbahagyni :D
Szuperül aludtam, csak amikor új csúcsokra tör a nemzetközi hangulat, akkor vannak nehéz napjaim. Elkönyveltem, hogy kap még a pozi pár hetet, és utána dobva lesz.
Szóval nyugodtak az álmaim . Fontolgatom, hogy talán két év szerencsétlenkedés után, talán itt lenne az ideje befejezni ezt a csudi tőzsdézést.
A francba, ez egy másik valóság ( emberi életnek nyoma sincs - ez mondjuk kezdetnek nem rossz – de kinek épült az a csodás bringaút? És az a humanoid? Öreg rája kibiztosítani, ez csapda is lehet.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)