Peldaul! 10% emelkedesnel a BET-en automatikus folfuggesztes tortenik 10 percre, ami utan ujra indul, vagy, folytatodhat a kereskedes, es az ures kony azt jelentheti, hogy nem lesz szinte semmi tetel(ek) az eladasi oldalon.Tehat ures lesz a konyv.De ilyen nincs, csak lefele , amikor krach van.
Még egy kis vígasztalás, bár csak SZVSZ: Synergon most nagyon megy (nem beszélve még sok más midcap-ről), szerintem nap elején sokan átkötöttek. Meg arra is kicsi az esely, hogy egyszerre két papír induljon meg, főleg, ha a Foti-Synergon párosról van szó. Persze csak SZVSZ.
Ha beindulnak a kicsik, akkor talán a gyorsjelentésig se fog kitartani a bull. (bár ezt kétlem) Syni elindult, Foti mozgolódik, Rábának megvan az esélye, eco is szűkül, phylaxia már nem tudom mióta nagy szűkülésben van... Lesznek itten érdekes mozgások. Még akár ma...
6, 6, 66, 666 6 húros szi(nergon)tár killa ez a Syn a fater most biztos örül
én meg parázok, nehogy a mackó korán felébredjen... ha a R így folytatja, bekrepálok. jó figyelmeztetés ez a gyorsjelentési rallyra váróknak: ez lesz a többi blueval is... Nagy bukta lesz még itt a longosoknak, ha nem figyelnek.
TIPPSAROK