Augusztus 12 jelent. Utána felfüggesztéses rally az üres könyvben...
Törölt felhasználó2005. 08. 02. 09:38
Hali! Benne csücsülök a Fotex-ben az meg zuhan mint a gép, van valami bejelentés vagy egyéb ok amiről tudtok, nem teljesen vágom mi ez a hatalmas mély repülés, ötlet? Köszi.
Sziasztok! Szeretném megtudni, hogy a BÉT-en szereplő késleltetett 5-ös vételi és eladási könyvet hol találom meg. Aki tudja az légyszí írja le a címét. Előre is köszi.
Sziasztok, eleg erdekes volt a Fotex tegnapi kereskedese...ehhez kepest meg meglepobb szamomra a mostani konyv...kivancsi vagyok nyitasra is benn maradnak-e...ha igen akkor erdekes nap lesz ebben a papirban...
sokan maradtak ma le minden jóról... főleg a spekik örülhettek a nagy kihúzásoknak. sztem nézd meg, mit tudnak ezek FUNDAMENTÁLISAN (valszeg nem sokat), és add el, ha nincs bennük elég növ. lehetőség. (1. blikkre azt mondanám, add el, de egy ilyen bikapiacon a rosszabb papírok is nőhetrnek) persze most a lufi is kezd leereszteni a nap végére - 21k alatt fog zárni. vagy nem :) az EGIS-longosoknak szép nap volt, ha idejében csuktak...
Sziasztok! Hű a mindenségét, nem gondoltam, hogy a nyári szabadságaim miatt ilyen sok mindenről lemaradok majd egy soha nem látott nyári hógutában megkergült überbikucis piacon... A fene egye meg! Még jó, hogy van egy-két jól teljesítő részvényem. :))) A Synergonról és a Pplastról mi a véleményetek? Mehet még fentebb vagy szabaduljak meg tőle ilyen áron?
hűűű, wazze, ennyi poziról még sose maradtam le, ...volt, amihez csak 10 pont kellett, de mire eljutottam a brókerig, még annyin állt az index, de már nem volt a könyvben senki... most meg úgy megfagyott a tőzsde egy ponton, hogy BOSE-kondenzátumot lehetne készíteni benne :)
amúgy van itt légkondi, csak a sok tesztoszteron meg adrenalin meg fűt közben... sok lúzer meg szíjja a marihónajját, mikor ennél jobb drog nincs is... osztán meg csodálkozik, hogy beviszik, ahogy azt a Pink Pitbull is megénekelte... :) Bp en elég meleg van (ill. volt reggel) azóta ki se mentem ebédelni :) hoppá, a Borsó mindjárt meghal... mostmár kezdek mérges lenni. csak nehogy nélkülem kezdjen búvárkodni a BUX
Kattincsrája az árinfo 1 ablakra,majd instrumentumok-lokál is szűrés--értékpapírok -részvény valszeg az FHB nálad törölt,ezért tedd át a kiválasztottba.
TIPPSAROK