Egyszer volt egy álmom,hogy a magyar piacon benne ülök egy überbullba és szétkeresem az agyam,azt hiszem most ez az,szerintem,ÜBERBIK A VAN WAZZEG!!! :))
Törölt felhasználó2005. 08. 01. 14:13
Na, gyönyörű ez az emelkedés!!! MOndjuk , így viszont lehet, hogy nem fogunk kitartani a gyorsjelentésekig :)
1x majd a shortosok is jól járnak, de most biza max. egri bikavért ihatnak, az legalább nem keserű. részvétem, együttérzésem, de most BIKAPIAC van. sorry, de ez száguld!!!
nem kellett volna csukni, mert még 21300-ig meg se áll!!! ajajj, itt már nem lesz visszaesés...
hiába pumpálom az adrenalint, erről már lemaradtam... fene a csigatempómat, ez elszaladt... vissza se jön, ekkora lendülettel már az impulzusmegmaradási tételeket is megsérti... fénysebességnél is nagyobb a gyorsasága... uhh, ezt nem lehet utolérni... bikatemp ó!
most kell drukkolnom a bikának... zártam a longokat... ekkora kihúzás már nem normális sztem se. aztán amikor visszaveszem a longokat, kezdhetek megint a medvetánchoz... :) ráadásul állítólag az 1 Mrd USD már megtalálta a helyét... már csak az a kérdés, hogy spekulatív tőke vagy FPI?
Törölt felhasználó2005. 08. 01. 13:34
Aks szerintem van alapja annak , amit írtál . Ált.-os gyakorlat , hogy egy magasan trendelő piacon elkell érni egy szintet és akkor onnan jöhet a visszakorrc.... na és mi szokott előtte lenne (egy nagy +2;3% beetető fázis) Ne legyen igazam.. De akkorse akkarjatok most sokat keresni!
Törölt felhasználó2005. 08. 01. 13:26
ON: azért az offért bocs mindenkitől, majd leszek ON is, ha már végre kilehellte a lelkét a bika...
mit értesz te a voodoo-hoz? :) sztem meg nem is tudtál olvasni akkor... át is lehet ugrani, ha erre magadtól nem jöttél rá, kedves oviskorábanrelativit áselméletetolvasó :) az Ecot szted naponta hányan istenítik, és hányszor/fő? de azért kösz a felvilágosító jellegű javaslatot...
RICHTER 31 850 22 31 850 96 31 890 265 32 000 -150 (-0.47%) ez az Ricsi! GO DOWN! Go well, go sell... all. minden hossz, ami elkezdődik, véget is ér egyszer... s mindenkorra... very well
Ja az csak annyi, hogy egy fokkal komolyabb vevő érkezhetett, aztán hirtelen felindulásban most ennek is drukkolok. Amúgy meg annyira megy ez a piac, hogy jelentések után meg fogják itt találni a kicsiket is. De ha egy befektetést kéne ajánljak, az Novatek lenne. :)))
Törölt felhasználó2005. 08. 01. 13:06
Gyerünk, Ricsi, mutasd az utat a többi nagynak! Negatív a kamattarcsi! Zakó lesz! Maci felébredt! Kitombolta magát a bika, most a medvén a sor... OTP, MOL zuhan... mindjárt. egész héten fogyózik az index: leadja, amit felszedett... 21019. 58 20722.64 297 ( 1.43%) fogcsikorgatva megvolt, innen már csak lefele mehet.
Kedves AKS! Ennel az ellendrukknal mar az oviban is ertelmesebb dolgokat olvastam. Nem lenne eleg naponta egyszer ellendrukkolnod? Mindenki jol jarna, kevesebbet kellene irnod, nekunk meg olvasnunk.
én meg ezzel az ellendrukkal járok jól... több longot már nem nyitok, de
HAJRÁ, MACI! RICSI, VIDD MAGADDAL A MÉLYBE A TÖBBIT IS!
ezeket a longokat is jól megobom, amikor már HOLNAP 20k alatt lesz a BUX!!! 08/01 12:40:33 BUX0512 21030 20784 246 ( 1.18%) de durva!!! 08/01 12:41:23 BUX 21052.11 20722.64 329 ( 1.59%) 7 304 582 510 azta!!!
Nem,a mennyiségtől nem függ, volt olyan, hogy fogadásból 2002.11.27-én vettem 2db ÉMÁSZt, mivel már hónapok óta emelkedett gyönyörűen...Nézd meg, hogy a vétel után mit összeszerencsétlenke dett 2 évig, majd most kitört (persze 7.555-n már eladtam a kitörés közepén...)
rokonokkal vetess, amikor eladsz :) ja, és a kereskedési mennyiségtől függ vmi az emelkedés/süllyedés paraméterei közül? (pl. megbízhatóság, gyorsabban bejön, nagyobbat mozog fel/le, stb.) ha 70-80%-ban nyernék a ruletten, biztos ruletteznék :)
Nem rossz... kb. hány esetben jött ez össze szám szerint? 1000-ből 700-800 ugyebár sokkalta jobb, mint 20-ból 14-16 (gondolom, vhol a fenti skálában tartózkodsz, de nem mindegy, melyikhez közelebb.) sok fórumozóval még hedge-elni is lehetne... (megalkotjuk az opciós piacot :)
Ja, és szűkül a kamattarcsi! Hajrá MACI!!! Kezd pesszimista lenni a tőzsde! Rájöttek, milyen rosszak lesznek a jelentések. Most fog zakózni! Sohasem lesz 21,5k!
Ha ez így megy tovább, akkor a FLAXot sem tudom visszavenni: 1125-ös célár 2 héten belül... BCHEM-nek meg már 80-at kell csak erősödnie...Beszarás ...Botrány...
TIPPSAROK