Matgab. En felezek veled becsulet szavamra, csak mond meg, hogy mit csinalsz es en duplan az ellentetet csinalom. Igy a fele-fele tokeletesen eleg lesz mindkettonknek.Meg van a cimem :?
A Flax meg egyértelműen emelkedik, mióta 850-en kiszórtam...Ott megállt megcsíptem az abszolút mélypontot szinte, majd azóta visszafordult...(Uto ljára flaxot 927-nél vettem, utána esett vissza 850-ig...)De hát ez van., úgy látszik ,megint rám állt a piac...
Wedge ne izgulj, ez a kis megtorpanás csak annak az eredménye, hogy én is visszavettem tegnap... Hupeti: A dollár esésének még mindig igen nagy tere van, szerintem...és a piac mindig arra megy, amerre a tömegnek fáj...Inkább shortold meg a dollárt az eur-ral szemben, mndom és tök amatőrként... matgab
Tancs apot bizd csak ram nyugodtan.Csak nehogy ertelmetlenul kelljen az erdekedben kardoskodnom. Erted ?!
Törölt felhasználó2005. 03. 09. 12:19
Mi ez a nagy halálhangulat az econet körül? ezt ez a papír már nagyon sokszor eljátszotta:fel100-r a le 90-re. na és akkor mi van? gondoljátok hogy aki részvényt vett az utolsó kibocsátásból az azért tette, mert lecsukták Kulcsár brókert és más módot nem talált a pénze elszórására? én személy szerint vettem (és még veszek) 90 körül.
a konyv alapján nem,de vigyázz,mert Tancs bácsink figyelő tekintete ránk mered és ha 190fölött vételre klikelunk majd jo elnáspágol benunket....:) én csak jáccásibol vettem 201en,ha megnézi a 220at akkor van egy kis zsebpénz,ami ugye nagyon jol jonne a kocsi miatt...:( az ecoval amugy is jol befurcsiztem... annyim van hogy ha nem dematerizálták volna akkor egész évben nem kéne kreptora költenem...:)
hát nem tom szvsz én eladom délután 990ért....:)))
Törölt felhasználó2005. 03. 09. 12:13
Bátor és nyerni akaróknak OTP vételt javaslok. Részemről vétel 7150-en. A múltkor is mindenki kinevetett, amikor 5950-en vettem. Most azonban az eladással nem várnám meg a szuper hasznot. Egyenlőre nem ijedezem, nagyobb esésekkel néhány napon belül nem számolok, bár a piac kezd ideges lenni. Baj esetére jó likvid papírt tartani.
Hupeti. Valszeg pont ezért erősödhet tovább a forint,mert mindenki sortra spekulál. Ezért nem eldöntött kérdés, hogy gyengül-e a HUF az EUR-al szemben.
köszönöm kérdésed!Ha hiszed ha nem fél méter csusztam,nem tobbet!10el se mentem... csak ne lett volna ott az a nyavajás oszlop... a járdára felcsuszva lett volna még plusz 1 méterem amin nevetve megállok... esélyem nem volt korrigálni,pedig érzem a kocsit... de fél métren?mire észrevettem már megáltam... fene... de milyen csunya szegény... látványos... a fene lokhárito,motorházte tő,hütő,meg ami elől van kuka... :(
Köszi a válaszokat, megmondom őszintén én is ezért hezitálok, mert valahogy a világ legegyszerűbb pénzkeresésének tűnne a dolog és azt nem értem, hogy miért nem ezt csinálja mindenki de hát valószínűleg nem mindenki hülye, hanem én vagyok egy kicsit járatlan a dologban tehát továbbra is csak nézem és ha gyengül majd a forint, akkor verem a fejem a falba, hogy "pedig éreztem"
TIPPSAROK