A "bácsi" a te esetedben tiszteletem kifejezése!Nem bántásiból irtam... Nem szállok vissza a matavba ilyen szinten,nem nézek ki belőle 1000forintot,de még 980at sem,ettől függetlenül legyen igazad!kéz meg lábtörést hozzá!
Törölt felhasználó2005. 03. 01. 11:06
...hááááááát ha tudnád milyen árverseny fog kibontakozni hamarosan a távközlési piacon.........lehet ,hogy nem volnál ilyen optimista........per sze rövid távon ettől még lehet jó.....:))))))
Ügyes vagy! De még ügyesebb lettél volna, ha megvártad volna a dél körül induló csíkozást, mellyel 980-ig repül. Bár még nyugodtan visszaszállhatsz. Én is vevő vagyok ma (is).
:)))) Az én voltam zolko!!!!:))) A legolcsobb eladásra pályáztam,de kiszedte nyitás előtt a piszok a 900ast... mindegy mert 935ön igy is megvolt...49en meg bedobtam,igy tizperc alatt megvan a napi zsebpénzem....:) ugy es vagyok?ügyes vagyok?Irja már valaki hogy ügyes vagyok:)
Én a ricsire várok már egy ideje... Nagyon beborulos... ha egy elkezdi akkor a tobbi jonni fog magatol... vevo meg nem nagyon van a könyvben,nem lesz mi megtacsa...:))) Csak omlene már... shortolhatnátok rá egy nagyot...:))) 27000? 26600? Tancsbácsi! Mi tarthatja meg egy nagyobb ontésnél???
Törölt felhasználó2005. 03. 01. 10:37
Sziasztok! Ki mit tippel a mai forgatókönyvre? Délelőtt short próbálkozások után délután emelkedés shortzárással, vagy elfogy az eladók türelme, és leadják a MOLT, Ricsit, OTP-t a szintekről...?
Hat én a matav utan ezt is meghamiztam... egész jo kis desszert volt... :) matav 935 949 syn 597-610 sok kicsi sokra megy :) eco: a 94es luk ha sokáig ures marad átkötésekre lehet szamitani......:)
TIPPSAROK