Tancs :DD En mar nem hagyom abba az En harmadikomat, ugyhogy, kerlek kuld el arrol a freemailesrol. Elore is koszi a faradozasodert; de ez legalabb megvalosulhat , meg ha idovel is, amitol megsem fogod azt erezni, hogy kiestel a kerekvagasbol. Udv; JP
Hi. 616 , ez nektek magasan van ? Valaha 770-ert vettem es jo kis penzt is csinaltam meg rajta, na majd ha ott lesz akkor mondjatok nekem , hogy magasan van :!
joreggelt! JP! Az attol fugg melyikre gondolsz... A synergon megindult már több mint 4%al emelkedett... mol,ot p minusz fotex n/a nagyon lassu ma a rendszer.... syn 616
Hello mindenkinek azzal a sok penzzel!! Real elofizetes ?! Az ebrokernel meg ez sincs legutobbi tapasztalatom szerint; pedig en erre a honapra azt kertem. De se baj, mert gyengelkedik a rtendszer, ez azt jelenti, hogy sokan ulnek rajta, es emelkednek az arak :-)))) Yuhee.Igazam van vagy Igazam ?! udv; JP
Kedves János! Mivel ez egy csevegőfórum, nem érzem etikátlannak, ha ajánlom azt a szolgáltatást, amelyikkel elégedett vagyok. Nem is ajánlom, leírom a tapasztalataimat. Nekem a PETI bevált. Számlát kellett nyitnom hozzá (ingyenesen), de annyi pénzt rá kellett tegyek, amennyi az első havi előfizetést fedezte. Ez 2500 Ft havonta, ennyi máig is, amit nem tartok katasztrófálisnak. Akinek ez sok a tőzsdei real time adatokért, az ne tőzsdézzen! A real time adatokon belül én csak őket ismerem olyannak, ahol ennyi pénzért részvényenként ötszörös mélységű adatokat kapok. Lehet, hogy van másnál is, csak én nem ismerem. Nagyon hamar megszokható és megkedvelhető a megjelenítés, ami könnyen formálható az ember saját képére és kedvére. A PETI ablakból nyitható a kereskedés (webbroker) ablak. Apró szépséghibája, hogy gond nélkül rányitódik az éppen nyitva álló explorer ablakra. Viszont megbízhatóan és gyorsan dolgozik. A megbízások másodpercek alatt teljesülnek. Sajnos jól működik a TDT is, amin rövíd idő alatt sokat sikerült vesztenem:-(((. De erről nem a rendszer tehetett.
TIPPSAROK