nekem van egy tippem.... szoval talan ma elfogyott az osszes amit ki akartak boritani azok a pingvinek... plussz talán valami megegyezés az index eladásárol... fizetés részvényben... nem kp-ban... ezért kérdeztem hogy mennyiért vette meg a bácsi az indexet amit el fog magának adni... na jo szvsz 30-45%ot ad el magának a többit megtartja... ha csak 20-30%adna az kevés... 50%tol meg sok szvsz... na most pl 100misimokus az index 40%at veszi meg magatol eco részvényekkel fizet magának vicaverza 425k részvény... akár hogy is akartak eddig adni 96-97alá nem jott... most itt volt az alkalom... nem toooom... csak kombinálok...
Azert az Amcsi tozsden ami tortenik befolyasolhatja az ( a regioval egyutt)itthoni a viselkedeseket, meg ha nem is annyira parhuzamosan, hogy a vak is latja.
má bocsi de ha 90alá menne szerintem nem tul sokan vennének... pl én nem... nem nagyon lenne okom hinni a papirban... már a 93is zizis.... tulspekulált spekulativ spekulácio....:)))) ha ennek a cégnek valoban a fo terméke a részvénye akkor hamarosan igen csak nagy bajban lesznek... A törvény is tiltja a termelői ár alatti értékesitést....:)))
Most ertelmetlen volna bealnom 83-ra.Sajnos semmim sem esik , ugyhogy tudok varni 83 -ig. Ott majd veszek, ha arrol lesz szo, hogy vegyek. Mert persze az meg nem biztos.Tehat az a 83 , az egyelore csak jatekbol mondtam; 83? Ok ! Legyen 83! Ennyi
TIPPSAROK