Nincs ebben semmi,h megy felfelé mint a rakéta...Több mint 5 évig halott volt a papír,van mit bepótolnia.Most meg megy a kapkodás,h minél olcsóbban tudjon mindenki venni,nem lesz visszaesés.
Szia Puleo!Ne igyál elöre a medve börére!!5napja egyfolytában felfelé megyünk(nem is akkár hogyan!),de biztosan lesz majd visszaesés(vagy inkább csak stagnálás)közben,ha nem lesz valami bejelentés ingatlan ügyben!!A mostani emelkedés mögött inkább az eredmény várakozás állhat!!!Ez persze még böven tarthat,mert szerintem nagyon jó eredmény várható!!Mindenképen pozitiv!!!(120-250 millio közé várom-tipp-ami 50-100ft részvényenkénti eredmény!!!).Tudom ilyen kis papirnál nem számit nagyon,de 6-os p/e mutatóval(az nem sok)300-600ft-ot jelenthet!!!Ezután meg jöhet az ingatlan eladás extra profitja,ami szintén minimum 500-600ft lehet igy összesen 1000-1200ft minimum kialakulhat!!!(az eredményhez annyit a gyenge dollár jó neki-alapanyagok-!!! )Ezen az áron viszont adni kell majd,remélem pár(1-3)honapon belül!!!Figyeljétek, sziasztok!!!
Törölt felhasználó2005. 02. 08. 08:10
A Forrást 700-ig gyűjtögető vételre javaslom.
Törölt felhasználó2005. 02. 08. 07:28
ma ismét 20 % emelkedés lesz'''' econ gondolkodom,phyl tartva,pannonplst sz...,de tartom
köszi Phyl vélemény, vagy nem foglalkozol vele. Második kérdésem: te belevágnád holnap a 860-as, 798-as, ill 883-as Matávjaidat mindet Rábába? ezen filózgatok...
A Matávat 1000 Ft fölé várom egy hónapon belül, az Eco pedig a tőkeemelés miatt egyre izgalmasabb, és valószínűsítem, hogy mást is kitalálnak a srácok. 120-130 könnyen lehet akár néhány nap múlva.
Elcsukló hanggal, remegő kezekkel szeretném megosztani veletek örömömet, hogy nyertem egy bögrét, vagy mit. Bon (6.376961 % ) Ez egy jó érzés és remélem, hogy majd a TM-es bögrémből kortyolgathatom a söreimet :) (Igaz, lyukas gatyában, mert a Rába csak nem akar elindulni)
Begyorsult az emelkedés, nagyon helyes, így törvényszerü, nehogy lemaradjatok kapkodjátok csak kifelé a részvényeket. Gyertek-gyertek, még mindig tartom a longot (de már sajnos nem sokáig, ha így vesztek, kénytelen leszek feljebb jönni a stoppokkal!
TIPPSAROK