szvsz pár százezerrel nem igazán fontos a real-time.Megfontolt an kell papírokat venni rövid és középtávra.Ez esetben a késleltetett adat is OK.(DT-re pedig papír alapon is van mód,amikor éppen alkalom adódik,pl most a TM.)
Valami elme eladott 45 darabot... Egyből bejött egy 100as vevő, hátha kap ő is. Ebből látszik, hogy csak akkor van benne élet, ha az emberünk elkezdi csipegetni addig csak ilyen hitvány kötögetések
Jaja, bár nem hinném, hogy itt akármilyen rallyzgatás lenne, mert már letisztult a piaca a spekiktől így nagyobb meghúzásokra nem nagyon látok esélyt csak 1k felett, de addig jó, amíg kevés benne a speki...
Valahogy sejtettem, hogy felszámol valamennyi jutalékot. :) Egyébként én úgy képzeltem, hogy az adatszolgáltatók is perkálnak nekik a real-time-ért. Ezért írtam nagyker árat. :)
zborde vagy félreértettél, vagy én írtam értelmetlenül a véleményem (nekem az előbbi tetszene, de félek hogy az utóbbi az igaz) Persze nem az ingyen real-time miatt lesz kedve az embereknek tőzsdézni, de az általam említett oldalon - ha emlékeztek - az öt legforgalmasabb és az öt legjobban emelkedő A-s részvény volt feltüntetve. aki azt a nyitó oldalt megnézte arra biztos hatott - tudat alatt - hogy egy nap alatt x%-ot lehetne keresni, míg azt az összeget bankbetétként 1 hónap alatt érte volna el. nekem a real-time árfolyamhoz egyébként a tőzsdemágus PETI-je hozta meg a kedvet, ami ugye szintén ingyenes. Azt viszont pofátlanságnak tartom a TDC részéről, hogy az oldalt a PETI árnyékában szünteti meg (volt már ilyen próbálkozása, de a felháborodásunkra azért visszaállították - legalábbis én ezt szeretném hinni). Az alapszolgáltatásos dolog nekem is nagyon tetszene, de attól tartok erre kevés a reális esély....sajnos!!
TIPPSAROK