molnál ugyanazt játszák minden szinten.. Beleveszne k egy "kicsit" az ellenállásba majd visszahúzódnak és gyűjtögetni próbálnak, majd kitépik és így tovább... Most mondjuk az elmúlt időszakban keményen verték a 170-et: 5,104,50,92, 53,24 és 47 darabos megapakkokat dobáltak a piacra :)))
Lassan kifogy neki... Másrészt meg tök mindegy, ha pár hét múlva meglehetősen nagy valószínűséggel jóval többet is megadnak majd a papperért. Dugig van a könyv (rába feeling 600 körül - egy nagy eladó és mindenki alááll - ld 95 a múltkor, és ma is tele a könyv) Gekko 94-es limitet emlegetett, ahhoz képest nem akaródzik adnia, de bárcsak adná.
Absint? Hát abból nekem egyszer elég volt. Majdnem szégyenben maradtam a csajok előtt mikor feláltam, és majdnem estem egy akkorát, mint egy darab fa. Én elvagyokca kis VBK-mal. Apropó: milyen bor volt amit Wedge ajánlott? Azóta sem ittam olyan jót, pedig múlt héten kint voltam a Velencei-karneválon, és az olasz borok tényleg elsőosztályúak, főleg a forralt borok.
Elnokur. Meg nem maradtal ki semmibol, csak egy csomo szoszatyarkodasbol itt a forumon --lasd tippsarok, meg konferenci oldalak--Szervezzu kemenyen Wedgevel az absintel valo egymas leitatasat.
Sokminden történt velem, napestig mesélhetnék. A lényebg hogy nagyon remélem megyek ki Londonba, ill. külvárosába, dolgozgatni, meg persze magamra szedni az angolt. Ezt szervezem egy hónapja, de nem vagyok sokkal előrébb, csak csomó infóval. (már csukott szemmel eltalálnék a Big Ban-től a Madam Touso-ig:)) A suliban majdnem mindenből zakó, (így jár aki nem tanul, hanem egész nap tőzsdézik ld. okt-nov), így itthonról modnjuk úgy hogy kirugtak, de ez azért erős kifejezés, de a lényege ez. Így asszonnyal együtt odaköltözünk hozzájuk. (Egy kis önnálóság az jó dolog, de a lakás és a környék már kevésbé) Mi van a konferenciával? Lema radtam, vagy még csak most szervezitek? Megyek megyek....
TIPPSAROK