Sziasz mindenki! Rég írtam ide, de vizsgaidőszak.... No s. Ma látom a PETIn, hogy 30-32 a Humi. Miért? Történt valami? Nekem még mindig van 20 db.:) Ez csak valami napi spekuláció, és dobjam el most végre hogy 30 felett van, vagy van valamiféle fundamentális alapja a növekedésnek?
Most is az lett volna reális, ha visszamegy 13150-re elkezdik ölni egymást aztán amikor kiderül, hogy a vevők többen vannak akkor megy tovább... Erre valami remegő kezű leadta és egyből 2,5k vevő termett ott, akik azóta sem kaptak... 13200-on meg ott állnak, hogy gázoljanak át rajtuk :)
Wedge, Igen ma vettem 867-en...Meg phyl-t, bár ha az elkezd visszafele mozogni, akkor azt kiszórom...Csodálkoz tam is a Flaxon, hogy akkor megy, amikor vettem, de előtte 893-on eladtam (gondolva, hátha jön egy nagyobb visszaesés, bent is voltam 850-855-en visszavásárlóként az elmúlt napokon, de úgy láttam, hogy stabil a 890-es szint, ezért reggel beálltam legjobb vevőnek... irány a 999!
Azért arra nem fogadok, hogy ma is 3% felett megy, de simán benne van. Tudod mit jóvan! Áll a fogadás! Amúgy megnéztem kicsit jobban és most látom csak, hogy nevetséges, hogy még mindig itt tudják tartani az árfolyamot... Amióta másodszorra is álléptük a 13k-t utánna EGYETLENEGYSZER volt 2k-nál nagyobb eladó 10:06-kor 2210... Azt hiszem, hogy ez elárul valamit a részvény erejéről...
TIPPSAROK