Egy ideje?Már hónapok óta ez van,semmi új nincs ebben.Felnyomják 100 fölé és utána kezdi a már szokásosnak nevezhető lecsorgást,ki tudja meddig,némi felhúzásokkal tarkítva...
Mi a véleményetek rólla? Rosszul látom hogy egy idelye valaki elég erőteljesen szórja kifelé 95-ön. Még csak most jön az index. Meg február közepe a befizetés.. Akkor meg?
Nem akarom, hogy a Rábások beperejenek, ezért csak óvatosságra intek. / a rendeléseket ismerem/ A cég műszaki színvonala és a fejekben lévő gondolatok is meghatározzák, hogy a rendelésből lesz-e nyereség. Egyébként felőlem korlátlanul lehet vásárolni.
Már rég el kellett volna érnie az 5%-ot,sőt...Valami sántít ebben az észnélküli száguldásban.Meg így vásárolná fel valaki,h ennyire felhajtja az árat?Éves jelentés előtt?A nagyoknak nincs vesztenivalója,ők betankoltak 150 alatt.Mi lesz ebből?
Lehet, hogy eredetileg is volt már annyi fotexxe... Viszont ami ezt nem támasztja alá az az, hogy már régen felvásárolta volna a céget ennyi részvénnyel... Amúgy meg könnyen el tudom képzelni, hogy Várszegi uraság teszi kicsit rendeb visszaforgatással a vagyonát...
Egy dolog bánt engemet: A legtöbb pletyka egy felvásárlásról szól. Elég régóta van nagy forgalma kb 120-nál kezdõdött és most 290. Ha valaki folyamatosan veszegeti (felvásárlási szándékkal), akkor nem kellett volna már elérnie az 5%-ot? és akkor nem kellene bejelentenie, hogy hé van 5% Fotexem? De eddig semmi ilyesmi nem következett be, miért ? És VG részérõl sem hallottam semmi vásárlást, miért? Érdekelne a véleményetek!
Röviden ennyi a véleményem:) Amúgy a Fotexxben benne van, hogy újra erőre kap, mert du-i kereskedés szokta meghozni az igazi Fotexx bikát. Bár ha most így mondtam akkor tuti az ellenkezője lesz :)
Elmélkedés a piacról válasz erre 01.30 Egy kicsit kattogok a hétfői kereskedés miatt, nem nagyon tudok aludni (asszonyom meg is akar ölni) :) de úgy gondoltam, hogyha már ilyen fejtegetések mennek a piac jövőjéről akkor megosztom veletek az általam favorizált és emelkedésre legesélyesebb részvényeket… BORSOD CHEM: A részvény egyértelműen feltámadt hamvaiból most Január elején… Ráadásul most folyamatosan növeli is a fontosságát, a vegyipar is javul. Úgy néz ki, hogy nagy jövő előtt áll a papír… DANUBIUS: Err ől a papírról annyit, hogy biztos kis befektetés amíg ki nem tér az emelkedő csatornájából… (leginkább az elmúlt idők TVK-hoz tudnám hasonlítani) Az áramszolgáltatókra most nem térek ki, pedig lehet, hogy érdemes lenne, de valamiért általában kikerülnek a látószögembőlL pedig mostanság egyre bikábbak ilyen bux mellett. (könnyen előfordulhat, hogy érdemes lenne jelentések után megint elővenni őket amikor kifut a piac) FOTEXX: NO COMMENT, amíg megvan a vételi erő benne és az esés nem csak a kicsik kiszórásáról szól, addig nincsen teteje… Csak félek, hogy ez megint egy újabb Várszegi csoda lesz és többen fognak rosszul járni mint jól :( LINAMAR: Ha jönne bele forgalom akkor lehetne benne fantázia… MOL: Csak akkor ha forgalommal új csúcsot üt, és nemcsak egy kiszóráshoz. Különben hosszú távon a funda miatt az egyik legjobb legbiztonságosabb befektetés. OTP: Err ől sincsen sok mondanivalóm. Hosszú távon megint csak egyik legjobb. Amíg az alsó Bollinger szalagot nem érinti addig minden távra tudom ajánlani. PANNONFLAX : Na igen ő az én kis kedvenckém :) Majd meglátjuk mi lesz vele… PHYLAXIA: Ha a szűkülés végére ér kb. fél éven belül akkor csúnyán elszállhat… RÁBA: So kak kiskedvence igencsak magára talált. Kitört a 720as szint alól, 750es visszateszt volt csak és egyre jobban úgy néz ki. Forgalomra sok panaszunk nem lehet, ha ez így alakul tovább és a $ is magáhoztérne akkor igencsak benne van, hogy az év egyik legjobb papírja legyen. SYNERGON: Én nem szeretem, viszont fordulós jeleket mutat. Majd foglalkozom vele, ha kimegy 500 fölé. A gyógyszergyártókról meg annyit, hogy nagyon szépek a fiúk és van is bennük. . Összefogla lva így külön papíronként a piacot, nekem az jött le, hogy az OTP, MOL páros miatti magas BUX miatt mindenki már a shortban gondolkozik, pedig külön megvizsgálva a papírokat láthatjuk, hogy annyira nem vagyunk túlértékelve mint azt gondoljuk. Éppen ezért lehet, hogy még nagyobb emelkedés is jöhet idővel a felelőtlenül shortolók miatt. Természetesen nem árt figyelni, hogy mikor zárjuk a long pozijainkat, de a short nyitást 2X is meggondolnám, mert egyenlőre több jel is kéne ahhoz, hogy határozottan meg tudjunk fordulni… . Nem akarok rettentő optimistának tűnni, de könnyen előfordulhat, hogy ez a menetelés még több ideig is eltarthat… (csak a nagyokat nézve, Matyi lassan de biztosan mehet fölfele, OTP MOL még csak funda alapon emelkedtek, gyógyszerek meg megint kezdenek magukra találni) Ez nem kifejezetten negatív… Sőt egy következő rally-t vetíthet előre amihez felzárkózhatnak a második sorba gyülekező papírok… . Az összefoglalóm lehet, hogy kicsit zavaros, mert írtam amit gondoltam, de szvsz nagyjából megvilágítja a lényeget… Csak óvatosan! Hajrá mindenki! Hajrá Flax! :))) Wedge
A Rába 3hónapon belül 700 alatt lessz. Az OTP P/E mutatója a banki piacon kedvező, s olvasok újságot, valamint némileg ismerem a hitelkihelyezés lehetőségeit. A Hypovereinsbankot továbbra is javaslom. Most kb 17EUR. Célár min.22 EUR negyedéven belül.
TIPPSAROK