Kedves észre kellene venni, hogy a többiek már elindultak kéne őket követni :)
Egyébként 2006 ban 3x tesztelte a 940-et ahonnan mindig visszapattant eddig lehet hogy előbb utóbb letöri?
Funda oldalról szerintetek rosszabb a cég mint fél évvel ezelőtt volt vagy a fokozott kamatemelési félelmek fogják vissza?
Bocs, de a hurrikán nem =tornádóval, , rövid ideig 3-8 napig tartó eső+szél, és ebből lehet akár tornádó is! de a mi papírjainkat a hurrikán szezon is agyonvágná!
Amerikában a hurrikán-zezon július első dekádjában kezdődik. Mi is a hurrikán? szél és meleg levegő, ami felfelé áramlik és ami útjába kerül annak annyi! nekünk semmi ilyen nem hiányzik!
Igazából üzletileg megértem a dolgot. Ez jgy racionális. De hát akkor is!:))
Ezek után az etikus bejelentés valami ilyesmi volna.:
A mai napon 1367-es átlagon átvettük a CA-IB -tól a korábban megvásároltatott és ezideig náluk tárolt részvényeinket. Ma éppen 40.000dbot. A tranzakciót már hónapokkal ezelőtt lezsíroztuk a közvélemény fele meg most tálaljuk. .
yabbagabb, én is pont ezen az alapon gondolkozom, de meg kell várnom, hogy szabad legyen a pénz a számlán. De elgondolkoztam az USA alapon is, mert míg ott megálhat, sőt évvége előtt már kamatcsökkentés is lehet, addig Európában még emelkedhet tovább egész 3,25%-ig a kamat. Szóval gondolkozom...
Nem vagyok olajguru. De még csak meterológus se.
Ennek ellenére szerintem , de a hurrikán szezon ősszel van. Igaz , hogy hónapok kérdése, de azért egy évszak még előtte van.
A cikkíró nyilván bevásárolt:)))
"Az olaj ára magas szinten van a tavalyi évhez képest, és a hónapokon belül induló amerikai hurrikánszezon tovább hajthatja felfele az árakat."
Van olajguru köztetek?
Az Erste ESPA Stock Europe-Emerging bef.jegy vételén gondolkodom.
Múlt évben 75%-os hozamot ért el!
70%-ban orosz olajvállalatokat tartalmaz.
TIPPSAROK