Én azért szerettem a kiütés előtti certiket.
sokszor szépen hozott, tulajdonképpen egy fajta stop.
Szerencse mindig kell persze, de azért ha jól veszel akkor könnyen lehet 50 %ot elérni de akár duplázni is.
Ez fedezi bőségesen a köv próbálkozást is.
Ha nem daxozok lassan követhetetlen mennyiségű kötéssel, akkor én is vettem volna a gáz shortból most talán.
Benne van.
Engem inkább az háborít fel, ahogy kezelik ezt az Ersténél.
Azonnali pénzbüntetést vetne ki Brüsszel három tagállamra
2013. március 21. | 16:26
Három ország - Románia, Lengyelország és Ciprus - esetében az Európai Bírósághoz fordul az Európai Bizottság annak érdekében, hogy a bírói testület szabjon ki rájuk pénzbüntetést az uniós jog megsértése miatt - közölte csütörtökön Olivier Bailly, az Európai Bizottság szóvivője.
:o))) szegény ciprus, előbbb gyorsan kéne nekik kölcsön hogy be tudják a büntit fizetni :o))
Hihetetlen mennyiségű pénzt lerabolnak/tak a certin keresztül a bankok(Erste?), tolvajban nincs ilyen! Ugyanis aki fentebbrők vesz certit majd a mögöttes termék ahogy közelít a kiütési árhoz, a tőkeáttét csak annál nagyobb lesz a certiben, ergo annál gyorsabban darálja a pénzét.. aztán mikor -90% -ra leesett a certi ára összeségében, kiüti, megsemmisíti a certit, mondván ezzel megvédi a befektetőt, és így végül majdnem minden pénz az ő zsebében van:) A kisbüfié a maradék 10% mit visszakap a maradvényértékkel..
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?