Orbán Viktor sosem fogadta el azt, hogy a magyarok vérében van az, hogy nem tudnak összefogni. Szerinte ma bebizonyosodott, a magyarok nem hitványabbak, mint Európa más népe, nem igaz, hogy a magyarok mindent eltűrnek. „Nekünk magyaroknak is van önbecsülésünk. A mai győzelem az önbecsülés diadala is” – fogalmazott a pártelnök.
Forrás:Figyelőnet
Szomszéd Orsolya szerint a népszavazási eredmény felpörgetheti a Gyurcsány Ferenc meggyengüléséhez kapcsolódó bukási spirált
Forrás:Hiradó
Juhász Attila rámutatott: a Fidesz kampánya középre húzott, a kormány sorsa helyett azt sugallta, hogy a három kérdésről van szó. Az ellenzéki párt stratégiája eredményes volt - mondta. A politológusok szerint a népszavazás Gyurcsány Ferenc gyengülését hozhatja magával, de valószínűleg sem a kormány, sem a miniszterelnök bukását nem eredményezi.
Forrás:Hiradó
A szakértők rámutattak: a népszavazás még hetekig meghatározza majd a magyar politikai és közéletet. Március 15-e is egyértelműen erről szól majd. Egyelőre azonban kérdéses, hogy milyen méretű demonstrációk lesznek - tették hozzá.
Forás: Hiradó
SAJÁT KÉRDÉSEM EZEK UTÁN:
Beárazták-e a nemzetközi elemzők és a befeketetők a mai eredményt?
Vagy mi fogjuk kifizetni, majdnem egyedül mi magyarok, a subrime válság veszteségeit, az amerikaiak könnyelműségét, és az európai bankok könnnyelműségét?!
(Valaki a napokban megkérdezte: "Mi történt, meghalt Gyurcsány?" - talán emlékeztek???
Fején találta...hogy mást ne mondjak!)
:)))....Maguk sem hisznek az általuk reformnak nevezett maszatolásban!
Ezt a választópolgárok megérezték...először osztogatnak, majd fosztogatnak, sarcolnak...ez martalóc gazdaságpolitika...
Az államdósság, a GDP, a munkanélküliség, az infláció mind impozáns....! Tényleg, mit akarnak...???
Sajna ezek a makro "eredmények" a BÉT-re is beszűrődtek!
Magyarország nem egy Rt., ezt jó ha tudomásul veszik. Egyébként, ha annak tekintenék (mert ők annak tekintik), akkor a menedzsemnt ki van rúgva!!!
nagyon lesarkitva beszélt gyurcsány.. persze az adofizető fizet mindent.. na de nem mindegy egyáltalán hogy hogy gazdálkodik a mindenkori kormány a pénzünkel! tandijat nem kell potolni mert nincs most se ezt a vizit dijat korházi napi dijat meg lehet egy több ezer milliárdos költségvetésnek..
Nehogymár az ö luxusukat ado lopásaikat fizessük már.. luxus auto propaganda,széf orba szájba kormánynegyedi kinlodás amiböl semmi sincs csak a pénzt szorják reptér eladás stb stb.. minden el lehet szorni?? sose elég a pénz? és ha van valami egyböl mondják hogy hát nincs pénz akkor emelem nektek még jobban?? igy kell politikusoknak gazdálkodni? nagylábon élni? ( mindenkiböl milliárdost milliomost csinálni az adofizetök pénzén persze állami vagyont kijátszani olcson )
most nagyon jol és mocsokul csinálja feri.. és koka.. nem költségvetési tétel.. nem kell potolni. majd lesz ami lesz az orvosokkal.. stb.. majd a jobboldal elviszi a balhét hisz ök mondták.. ügyes.. és hogy ment eddig vizitdij nélkül az élet? ja kivontak már annyit a rendszerböl.. azt már nem adjuk vissza stb..
semmiböl nem hajlandoak áldozni sporolni egy forintot se .. hát kiváncsi vagyok mi lesz.. de ebböl egyre nagyobb elégedetlenség és felháborodás..
qurcsány beszél.."az eemberek azt mondták nem fizetünk 300ftot...."
hír tv meg felvette: horn kókánaak "nem azt mondták feri,hanem azt menj a p...ba" :DDDDD
hát, gibi, én is vitatom, amit írtál,
a szadisták az egész kampányolásukat ezért az újabb hazugságért folytatták,
mert nagy okosan rájöttek, h VALAMENNYI 'nem' szavazat úgyis lesz, és akkor ma este majd ezt einstandolhatják, rábökve, h na az ott mind mi vagyunk,
szánalmas
2011-ben, amikor az Egyház javára felajánlom majd az EGY SZÁZALÉKOT, egy sóhajtásnyira megemléxem majd róluk...
üdv,
SirGeorge
Törölt felhasználó2008. 03. 09. 22:51
én most voltam kórházba kb két hete.De eszembe nem jutott hálapénzt fizetni és úgyan úgy elláttak mint másokat.A hálapénzt mi emberek vezettük be és mi rontottuk el az orovosokat vele.Miért fizetnék azért,hogy ellátnak ÉN NEM ADOK HÁLAPÉNZT:!!!!!!!!!!
ennyi
De pedig lenne. Én (és ezt tanácsoltam minden ismerősnek is) pl. egyszer (mert csak egyszer volt ilyen helyzet) az orvosnak pontosan annyival kevesebb pénzt adtam, mint amennyi vizitdíjat meg ilyeneket pluszban befizettem.
Pénznyelő,
Korábban írtam, ez nem megoldás a hálapénz megszüntetésére, csak az állam álltalánosított (burkolt) adószedési formája (a szürkegazdaságból). Hogy ne így működjön ahhoz az orvosokat és ápolókat kellene olyan helyzetbe hozni, hogy ne vegyék el az esetlegesen felajánlott pénzt.
mamának szuverén joga hogy az életéért mennyit fizet abba a kormánynak béleszolása nincs!
de abba mama beleszólhat hogy a kormány megskalpolja e ujbol vagy nem!
az egy másik baj hogy a mamának a fia szavazta meg ezt a pártott! :D
Anyám fel volt háborodva a kórházi napidíjon és a pár évvel ezelőtti műtétjére hivatkozott, amikoris 20 napot feküdt a kórházban. Azt mondja, ha a műtétje most lenne, akkor az 12e Ft-jába kerülne. Ami felháborító, szerinte. Megkérdeztem, hogy mennyit adott hálapénzként. Szumma 150e. Megkérdeztem, hogy azon nincs-e felháborodva. Nem, mert az mindig így működött - volt a válasz...
Totális vereséget szenvedett az MSZP