Nekem volt amikor még rávettem 728-on, holott az átlag 760 volt.
Az elmult spekiből kimaradtam, de szerintem ez alap, hogy ekkora mutyiban nem kell venni.
Én azt sem értettem, aki RFV-t vett 4800-on.
Meg kell várni még lecsillapodnak a kedélyek, és nem kell rögtön minden papíron 10% felett keresni.
Elég csak belegondolni, hogy ha évente van 4 ilyen nap az máris 40%, de ha a tetőn belenyúl valaki a tutiba, lehet egy fél évet kell várni, amig 0-ra kihozza a packot.
persze nem semleges hír, de akkor is csak feltételezések vannak benne... sőt, tképpen semmi nincs benne, amit eddig nem lehetett tudni. Aztán a rali mögött vagy van érdemi történés vagy nincs. Jelenlegi helyzet szerint 50-50%ban ugrottál Te is bele, nem? ;)
Látom, összeesküvés-elméletekben most sincs hiány. :-)
Türelem. Ehhez a papírhoz türelem kell.
Én is Ecoztam, ma csengetett a kassza.
A Pannyt addig tartom, ameddig nem fog működni minimum 2 erőmű. Esetleg, ha az árfolyam ezt megelőzően éri el a 3k-t, akkor a felét eladom. :-)
Szerintem a cikkben semmi konkrétum nincs, ami egyértelműen vételre ösztönözne, csak feltételezések.
Másik oldalról, ha jól sejtem Te sem először égeted meg magad vele, szal nem hiszem, h a PF vagy a "család" a hibás, senki nem kényszerített, h vegyél ;)
Csakhogy nehogy szó érje a ház elejét én is beültem ma, nem PF-es meg családtag vagyok ;)
PANNERGY