A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Megérkezett
a nyereség / veszteség kimutatás az új K&H webtraderbe, amely
segítségével egyszerűbben ellenőrizheted elért eredményed. Navigálj a portfólió menüben a fenti sávra, ahol megjelent az új funkció menüje. Itt kiválaszthatod, hogy melyik számládra vagy kíváncsi, valamint azt is, hogy melyik évet szeretnéd látni.
A marketing már fejlődött, de az EB... certifikátokat alaptermékenként még mindig közös néven jelenítik meg! Régóta reklamálom, de nem látok semmi fejlődést! Ez egy olyan ok, amiért nem tudnám tiszta szívvel ajánlani senkinek, sőt ...!
Alacsonyabbak a tranzakciós díjak és az állományi díjak. Nagyobb a termékválaszték. Sokkal több ország tőzsdéjén kereskedhetsz. Nem tűnnek el egyik napról a másikra részvények a kereskedhető részvények listájáról. Nekem emiatt kimutatható anyagi károm is lett. Én ezért váltottam. Nem volt olcsó, de nekem megérte. Ez részemről az OTP-vel való összehasonlítás. Ha az Erstével hasonlítanám össze, akkor már talán csak azt tudnám a KH mellett pozitívumként említeni, hogy itt az Erstéhez képest is több piachoz férsz hozzá, illetve nekem a KH új felülete jobbnak tűnik, mint az Erste új netbroker pro-ja. Az erstés mobilapp egy vicc, annál a kh appja nagyságrendekkel használhatóbb.
Üdv.Az lenne kérdésem a meglévő OTP TBSZ -t elvinnék (transzeferálnák) KH vagy ERSTE hez , aki K&H ÉP t választotta miért jobb ? (nem napi keresekedésre)
Az a baj, hogy a juti pihen a számládon egy évig ugye? A befektetett összeghez képest ez marginális azért. Én minden évben 500k-t tolok be, hogy kimaxoljam a támogatást, de mivel néha átrendezem a pozikat, ezért fel tudom használni a visszatéritett juti összegét. Jó, hogy irtál amúgy, mert épp azt látom, hogy hónapok óta 40 ezer pihen a szamlan úgy, hogy nincs befektetve :)))
Ha Nyesz-re rakok pénzt......a befizetett összegig ingyen van a vétel.....de mégsem mert levonja a jutalékot, amit záráskor visszatesz, de azt már nem tudod ingyen elkölteni.....erre nem lehetne valamit kitalálni mint máshol hogy egyből nullás a jutalék?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link