na de ma legalább a 809 ezer is meggyütt a számlára:)) mutatam is a 10 hónaposnak, hogy ma kerestünk együtt némi aprót! :) oszt még a telekom is rallyzik...apám...jó sok pelenka lesz ebből a végén!:)))
mikor jön a "shortfolió" felbeszélő cikke? Tudja valaki? Minden gyorsj előtt jön beugrasztás... van még amúgy 9 nap!! ha megy minden nap 8 :) forintot..... bőven 500 felett lehetünk gyjkor... :)))))) szerintem ezt a gyjt jobban várjuk mint a nyuggerek a 13.havit...
MÁMMIKA!:)) fasza a rajz.. annyi pingusod van... :) egy kettőt beültethetnél az AZ MTEL igazgatótanácsába is.. 438 már 2016 ban is komoly akadály volt.. sokat vergődött ott. emlékszem akkor voltam épp a fronton..
Elég sok minden összejött itt és két pingust is egyszerre kilőhetnek!! (440.5-442.5) 1.) A 451-es ellenállás az kemény és az rsi is a végét járja! 2.) Van egy fülescsészénk, amiből ki is tőrt!! 3.) 432,5-s ellenállásnál vagyunk éppen, de ez egy rövid hullámé és nem hinném, hogy megfogná. Már azért sem, mert a közel egy éves hullám célárának (~440) a 61,8%-s ellenállását átvitte és meg is tartotta!! Ilyenkor már a cél is, a 100% is várható! 4.) ~436-440 -nél húzódik egy lehetséges nyakvonal, egy ford.fej.váll alakzathoz, ami trendfordulót hozhat, ha teljesül. Már a fejnél tartunk! 5.) Akkor célozzuk meg a 440-442-t, de rádobnék egy keveset helyükben, mondjuk 8-10 pöttyöt a 451-s ellenállás miatt, így legközelebb már simán átviheti...✔👍 6.) Nem elfelejteni, hogy korrekció mindig van és lesz is. Tehát a korr. után, ha újból ~440 lenne, akkor erős vétel......! SZVSZ https://invst.ly/xdagd
Ritka, hogy 2 nap egymás után emelkedik, ha a gyj előtt elérné a 440-450-es sávot és még pozitív hírek is lennének, akkor akár pattanhat is egyet :) (Találkozhatna a funda a ta-val...)
Mtelekom