De általában a konkurens cégekben is. Itt tényleg úgy tűnik, hogy van verseny. Ami csökkenti a bevétel lehetőségeit. Mennek le a szolgáltatók árai, miközben székházat építünk. Az is kell nyilván, de sokat visz.
Semmi brutál nincs benne. Volt egy osztalék várakozás, amit nem is a cég terjesztett, és ez nem jött be. A Digi harmatosnak tűnik, a nyáron újra kezdődhet a tavalyi speka, és még az is lehet, bejön. Simán lehet egy év múlva 6xx. A kérdés, mikor érdemes beszállni. Mindig ez a kérdés :)
Könnyen dumálok, tegnap nem volt egy db. papírom sem. Ma már van GSP kicsi.
Nem tudom én sem brutális ez a papír. Időtávot nézni kell. Őszig-télig sok kolléga mondta, nem érdemes, jön a nyári langyos víz és a hosszú érdektelen lecsorgás. Emellett én várnám q2-q3-at is, mert a Számok borzalmasak. Ha azok is szarok lesznek, vonzóvá csak akkor válnak újra, ha Digi belépése beárazódik majd és markánsan tovább csökkentik az eladósodottságot. Próbáltunk itt vételi árfolyamokat mondani, de talán értelmetlen.
Bocs, hogy beleugatok :) Az eredeti elképzelésem az volt, hogy 430 +-10% körül kezdem venni. Emeltem, 440-450 is jó lehet, de csak 1-1,5 éves távon. Vagy mégsem..., vagy mégis :)
Diginek egyelőre annyi. A kom kijött a konkurens területen a flippel. Mintha kezdenének akklimatizálódni a helyzethez. Kicsit lassan sikerült, de a brutál bürokratikus németes seggfejeknek is leesik végül a tantusz.
Sztem jó lesz ez. Ez alatt azt értem, hogy esikmindazállat, és majd be lehet vásárolni.
Na ez a mai termés is szép"! Oszti duplája leesik, majd akkor kezdik venni a nagybüfik...! Remélhetőleg az már csábító lesz és nem kavar be semmi és senki!
Mtelekom