mondanivalód elejével nehéz vitába szállni. Nagyjából így van.
A folytatást meg nem tudom. Lehet, hogy igen, lehet hogy nem.
Miért nem akarja megvenni a szlovén céget, ami most éppen még eladó? Vagy a szlovák állami részt, amiben még elővételi joga is van? Most occó még, amíg ezek az országok picit is meg vannak szorulva.
csak magunk között a salesnek a tkomnál is prioritása van, teljesen téves nyomon jársz. (azaz nem a t-boltok, az ügyfélszolgálatok viszik el majd a létszámcsökkentést)
van egy tény
kevesebb eladó kell kevesebb bolt weben megoldják többnyire de ez europában is így van
online ügyfélszolgálat stb stb
erre jött ez a "költségcsökkentés"
ez jó hír volt be is árazták pszichológiával
a folytatás meg az eladás kivonulás kivezetés stb.
erre gondolsz?
"Már régóta pletykálnak arról, hogy a Deutsche Telekom esetleg kivásárolná a Magyar Telekom 40 százalékát, hogy konszolidálja szétszabdalt tulajdonosi szerkezetét és létrehozzon egyetlen T-East telekomcéget. Olcsóbb lenne tíz menedzsment helyett néhányat fenntartani, egységesíteni lehetne a működtetést és a fejlesztéseket.
Hogy a mostani elbocsátás ennek egy lépése-e, nem tudni. Az viszont biztos, összevont társaság esetén az adófizetést is optimalizálni lehetne, ami önmagában is hatalmas megtakarítást jelenthetne a német anyacégnek."
Nyugodtan leírhatod, ha valamit gondolsz.
költséglefaragások miatt küldik el őket
ezt a cég mondja én tudom hogy más miatt
"stabilizálja" a profitot
a telekom meg kapitalista lista lusta .....
TRAPISTA hofi: na az a legbüdösebb
a múltkor megkeresett egy társaság, hogy próbáljam ki őket. Szerencsétlenségére felhozta, hogy az Erste áll mögöttük. :)
Megköszöntem és mondtam neki, hogy akkor tárgytalan, amiről eddig beszéltünk. Azután még vagy negyed órán keresztül soroltam a példákat, hogy miért nem.
Mtelekom