előzmény (#111289: bluebalu) | válasz erre | 2013. december 26. - 10:37
Épp ezt mondom én is. A hír csak eszköz, amit vagy használnak vagy nem. Az egész világ durván emelkedett ebben az évben a Telkó esett, most majd meglátjuk. Érdemes összehasonlítani a ricsivel az MSCI-ből való kiesés sztorit követően. Kieséskor ugyanazt csinálta, majd emelkedett, utána hónapokig szarakodott. A szarakodásra minden esély meg van, ha lesz nemzetközi zuhé. Aki emlékszik még a Q2 leállításának hírére 2011 nyarán, azt tudja, hogy a Q3 csökkentése 2014 jan. 1-gyel semmi jóval nem kecsegtet. A teló sem bír majd szembe menni a rossz hangulattal, szerintem a korrekció megvételére fogják kihasználni. Ezt támasztja alá a nagy forgalom is ennek a hullámnak a tetején. Lesz idejük visszavenni a pakkokat, esetleg tavaszig elhúzni a dolgot. Persze ez az én magánvéleményem.
Írtam ezt dec 26.-án.
Erre madridista válasza:
miről beszélsz ember?
QE3 folytatódik.....
Válaszom:
2013. december 26. - 10:45
Mondom Q3 csökkentése! Ismered a betűket? Akkor még egyszer szótagolva lassan...
Majd szólok januárban csak figyeljél.
Mindezt azért, hogy sztároljam magam-:)
....mert önmagunk dicsérete olyan fontos, hogy nem bízhatjuk másra.
"3 lépcsőben valósul meg a rezsicsökkentés, ám a számok a korábban tervezett csökkentés mértékénél alacsonyabbak. A Mol gázüzletága a várakozásoknál kevesebb veszteséget könyvelhet el, a Magyar Telekomnál ismét van esély arra, hogy megmaradjon az energia üzletág."
Mtelekom