Szerintem nem kisebb a vártnál.
Legalábbis én ennyit jósoltam, le is írtam ide.
Így meglesz a 25%, ami elég szépen hangzik választás előtt.
Az engem is meglepett, hogy elhúzták.
Döntsetek választópolgárok:))
Viszont azt szeretném ha neked lenne igazad, és ez meglátszana az árfolyamon is.
Úgy látom ezt a papírt már csak a DT felvásárlás menthetné meg.
most 600 millió Eur-ért ki tudná vásárolni.
De miért nem teszi ?
Jó kérdés.
Még ennyit sem ér nekik vagy fel akarják húzni az árf-ot 500 fölé a kisbef. védelmére,ez útobbit kétlem.
Ma 2 papíromból is eladtam egy kisebb adagot. Nem mertem tovább annyit tartani. Majd legfeljebb jövő hét elején visszaveszem. De a Telko-ból nem adtam el egyet sem!:)))
láttam ma egy tűzoltóautót a visszapillantó-tükörben. El tudtam olvasni és így tudtam, hogy az a nagy piros autó a sok locsolóval micsoda. Viszont a rendszámát képtelen voltam a tükörből visszafelé elolvasni :). Sakk.
mi még occón megúsztuk a mai napot. Mégsem nyomták le a telkót és mégsem húzták fel az OTP-t. Szerencsére nem vettem lottót se.
Jó hétvégét! (Mára divat lett a jót überelni, pl szép hétvégét! stb. Nekem ezekkel sincsen semmi bajom, legalább nem annyira sablonosak. Most mégis maradok a jónál, mert pl. egy mellékúton félméteres hófal fogságába esni biztosan nem jó, attól függetlenül, hogy akár az említett hótorlasz még lehet nagyon szép)
.1.körben 590-480...majd amikor a daxben elesett a 9600...visszanyitottam megint 480-n...de 430-ra raktam a zárót...utána be is verték 400 alá,de már nem bánkódtam...
Szerintem bírsz még venni bőven, ez a kinti esés elég komolynak néz ki, habár gyj szezon van, akár pár nap alatt fordulhat is. 1780-nál látok támaszt az S&P-nek, hacsak az 1800 meg nem fogja.
..ilyen napon sem akrták igazán adni...ez talán jó ómen a jövőre nézve,persze ha kint nem lesz tartós a lejtmenet...lehet hogy elcsesztem,hogy ma nem vettem bele,de otp és hati short lekötött...de kárpótolt is...
Mtelekom