Na jó, hát eddig nem akartam, de látom te sem nyugszol!!
Pénteki hozzászólásod a másik topic-ban:
"monnyuk eddig jó gyj után az rv-k estek. kivéve tavasszal az oti. előtte nem mertem belevenni, mer' jó gyj-re leesik, ehhez képest 20%-ot erősödött (5K - 7K)"
Ezt egy kicsit átgondolnám, és ezzel jobb is hogy átmenekültél a másik topic-ba, de mivel ma is szinte egyedül írogattál itt, ide jársz toborozni, és beszúrtad nemrég ide is amit oda, hátha itt valaki reagál rá, mert amoda nem volt!!
Légyolydrága és mondd meg tudodkinek, hogy én voltam vele a legmegértőbb ezidáig, és csak azért nem adom el az 5000-eseimet mert másnap az apukája visszajönne és visszakérné az egészet.
nem tudom tudod-e, de van egy másik topic is. az úgy volt, hogy az új fiú megy oda on-line közvetíteni, hogy maradjon "normál" üzemmódban az eredeti topic. végül innen menekültek át többen oda.
Mivel már nem beszélek tudodkivel, lécci mondd meg neki, hogy hogy jövőre is eladom az 5000Ftosaimat 6200Ft-ért bármennyi is van rányomtatva és bármennyi is lesz az infláció. :)
A többi szóra sem érdemes...
Törölt felhasználó2010. 05. 03. 16:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én már leírtam itt mi is az ostobaság, csak nem használtam ilyen csúnya szót rátok...ez a ti szinteteket igazolja!!!
Mielőtt hozzátennél, az öntőpajtás megérdemli a csuklást...remélem meg is fulladt bele egyszer végre!!
szép!!nem tudom sírjak -e vagy nevessek, te sértegethetsz engem, viszont vérig vagy sértve, ha mondok valamit...erről ennyit!!!Ezek után tényleg jobb ha nem írogatsz!!
1. Ennek a példának semmi köze a részvények árához mivel a bankjegy annyit ér amennyi rá van nyomtatva, de ha jobban belegondolsz, pár év múltán az infláció miatt a 5000res is 6200at érhet, csak nem annyi van rá nyomtatva
2. Így van aki azt akar venni, azt vesz, de ha látja hogy ezek emelkednek nem fog eladni mindent olcsóbban, és csak szándékosan lehet ellentétes irányba tolni egy Telekom papírt
3. rendben eladta aki 706on megvette ma, ez max pár 10K darab lehet mivel nagyrészt 708 on vettek ma, ott pedig valószínűleg nem kisbefektető mert elég jó mennyiséget szívott fel, nyilván nem azért hogy 711en kiszálljon
4. ezek szerint már látod, hogy a vételi oldalt nem összebeszélt kisbefektetők egyidejű eladása önti le!!
Mtelekom