Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az a helyzet, hogy ez a hsz.-ed szerintem az "utólag könnyű okosnak lenni" kategória. Természetesen én is mindíg bíztam a felfelé irányban ezért is szálltam vissza, de amikor benne voltam és sikerült egy kis hasznot összehoznom,igyekeztem fogni a tutit! Soha nem tudhatod mit hoz a holnap és hiába voltak az utóbbi időben minden esetre eltervezett lépéseim, pszihésen nem vagyunk egyformán terhelhetőek! Látom én is, hogy aki türelmes tudott maradni nagyobb haszonnál tart mint én, de így is sikerült 8 %-ot összehoznom (bő 3 hónap alatt!). Amúgy meg baromi jó érzés eltalálni a ki-be szállókat, meglovagolni egy egy hullámot. Ez pedig színesebbé és izgalmasabbá teszi az életem!:-)
most indul a hagyományos magyar csárdás Richárd és Otília között...
nem egy rövid menet lesz ez érzésem szerint...
a felkérő megvolt, a táncrendet az "érintettek" fogják meghatározni, aztán, hogy a táncos nap végén ágyba viszi-e Richárd Otíliát az nagy kérdés...
Daytradereknek: Nézzétek meg a jellemző napi mozgást. Reggel záró alákerül, majd az alapok ahogy kezdenek vásárolni ugrik az árfolyam. Délután kezdödik egy kisebb profit realizálás.A mai nap is nagyon így néz ki. Én már 3 kört futottam reggeli vétellel.Eddig még bejött, de a mai is jónak tűnik.
Tegnap egész nap ezen agyaltam, hogy jó lenne meglovagolni a tegnapi/mai hullámot, de most szvsz nagyon kiszámíthatatlan a dolog, simán benne van a le 4300-ig, de az is, hogy csak 4350-ig (vagy még addig sem), és ha nem találod el, könnyen kimaradhatsz az újabb fel-ből
Én is elég újnak számítok itt. Szintúgy köszönöm a lehetőséget, hogy tőletek tanulhatok. 3770-óta lovagolom a Ricsit. Eddig egy rallyból maradtam ki:( A többit full tőkével 4x áttéttel meglovagoltam. Kb 2 hónap alatt teljesítettem az egész éves célomat.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.