A lényeg hogy most erősödjön a papír ha egy-két napig kitart az árfolyam, és 27-28on folyik a kereskedés, akkor erodálodik a 28-as támasz, vagy kiállnak a pufferek és egy szép nagy kövér fehér gyertyát fogunk látni. Mert ugye evés közben jön meg az étvágy. Ha ugyanis nem lépünk vissza, akkor beindulhat a magasabb szinteken való gyűjtögetés.
Sziasztok. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem tetszik a grafikon rajzolata.
Idővel ha megint 32 fölé kerülünk, akkor ott nem sok akadály van a nyári tetejéhez.
Nekem azt sugja a chart, hogy középtávon is már meghaladjuk a tavalyi csúcspontot.
Igaz részvényekkel biztonsággal, csak hosszú távon lehet kereskedni. Várakozásom szerint minimálisan a tavalyi csúcsközeli árfolyamszintet, hónapokon belül hozni fogja a papír. Nem állítom és nem várom el, hogy állandó lineáris növekedés következik, hiszen most, hogy névérték közelében van és pár forintot erősödött a papír rögtön látszik, hogy spekulatív vételek és eladások hullámokat kevernek. Az mégis benne van a fejekben, hogy ha ez megindul, akkor rally time várható. Márpedig, amit várunk azt vonzzuk is, úgy is viselkedünk, ezért be fog következni. Még nemzetközi piaci bizonytalanságok is befolyásolják a papír pályáját, de idővel elkerülhetetlen, hogy a pozitív fejlemények be ne épüljenek.
Az utóbbi napokban nem lehetett panaszunk, hiszen látszott, hogy áramlik a papírba a pénz, és folyik a gyüjtögetés...
Azán, győztük szokni a magasságot.
A bux le kéne lassítson, a nagyok stagnáljanak és akkor az egyedi sztorik jobban tudnának érvényesülni. Nem szeretem ha otpézik a nép.
Erősödő Phylaxia