Nem kicsit, nagyon! Mit lehet tenni.. Vagy dobjuk és elkönyveljük a hatalmas ukót vagy reménykedünk egy speki felhúzásba. De meddig? Itt 1 éve szinte meg se moccan felfelé az árfolyam, mig szinte minden mással lehet keresni. Hát igen, belenyúltunk a jóba...
Én 150-ért vettem, és 108-nál dobtam kb. 1milla mínusz. Ha nem olvasom a fórumot már az elején kivágom de a sok felbeszélö tartotta bennem a reményt.Nem ök a hibásak, de a károgók nem véletlenül vannak ezekben a mutyi szarokban! Lehet velük keresni ha hírek vannak,de ha ellened megy rögtön kivágni a picsába! Kis bukót könnyebb visszahozni. Azóta csak bux hatizok, jól lehet vele TA alapon kereskedni és jó a fórum is!
köszi a v aszt,remélem nem kel várni egy két évet,hogy ez forduljon? Mert már EBBŐL ELÉG AMIT EZEK MŰVELNEK ,egy kicsit drasztikusabban kellene fellépni,sokat már nem bukhatunk max 58 ft ez már csekélység! Nem?
Ha jól belegondolok, ez az eldobatósdi ment a közgyűlésen is. Re: a Móré fiú beszólása: nem fog tetszeni a spekiknek, mert pár évig csak 2-3 forintot fog mozogni az árfolyam.
Nem akarlak befolyásolni, így csak leírom mi történt velem:
2007 nyara felé, szeptemberben talán vettem 34-en 36-on majd 41-en is, majd szépen leszánkázott 10-ig? 8-ig? Én meg közben kezdőként elcsorogtattam apránként, ahogy hatott rám a pszichológia meg a kényszer, meg a fórumok, meg sorolhatnám. Vagyis szépen realizáltam a bukót. Jól gondold át, mert ha egyszer realizálod te is a veszteséget az elmegy a levesbe. Visszajöhet máshol, de az már más pálya. "Ha kenyérre kell a pénz, phylbe ne tedd" - hallottam valakitől, nagyon igaz. Persze a kenyér jelképes.
Bár nagyon Én se értek hozzá ..van ugyan Phylem de nem is ez a lényeg ..inkáb az hogy fél éve olvastam azt hogy megint zuhanni fog a tőzsde nem soká mihelyst a dollár erősödni fog és lám itt van esnek a tőzsdék és erősödik a dollár ..NAgyon azt fontolgatom ,hogy eladok Én is mindent még ha bukoba is mielőtt még túl késő lesz..
Erősödő Phylaxia