"Mészáros András szerződése 2010. december 31-ig szólt, ennek alapján eredetileg 40,5 millió forint kártérítésre tartott volna igényt, ebből a bíróság 9 millió forintot tartott jogosnak. A volt főigazgató 2009. május 22-én ugyanis új munkahelyet talált, ahol a korábbival megegyező fizetése van, így ettől kezdve nem érte kár."
"Azt mondta, felmentésének valódi okait az MSZP-n belül kell keresni."
re:jobbos cég.:))
még nem volt idő frissíteni az adatokat, vagy lehet nincs elég hely hozzá, és még át kell szerkeszteni a honlap azon részét, illetve egyszerűbb ezzel megvárni a kaposvári átállást. :)
"A Rádió FUN Debrecen egyik helyi kereskedelmi rádiója, amely a 95,6 MHz-n érhető el a városban, ezen kívül Hajdúböszörményben és környékén a 98,9 MHz-en, Hajdúszoboszlón és környékén a 100,6 MHz-en sugározzák a nap 24 órájában." link
"Mondjuk, ha minden kérdésre válaszolni akar, 2 óra is kevés lenne"
mivel gondolom felvételről fog menni a műsor, akár rögzíthettek volna 2-3 órányi anyagot is, amit több részben leadhattak volna.
Vagy ha netán élő adás, akkor "TP maraton Live" címmel, zenés, informáló, szórakoztató pénteki esti műsort is készíthettek volna... :))
Én pl. ezt se tudom hova tenni, hogy ez hol lett bejelentve:
"A Phylaxia a napokban jelentette be, hogy újabb három adóval Hajdú-Bihar megyében és a közeljövőben Kaposváron is hallgatható a Gazdasági Rádió, amely így már összesen hét frekvencián szolgáltat gazdasági információkat."
"Konkrétumokat meg úgy sem fog mondani, mert ugye nem ez a bejelentések helye."
ez sem lehet kifogás, hisz ha van konkrétum akkor, ott a lehetőség... a válaszokat tegyék közzé a bet.hu-n, mint anno a novemberi találkozó után meg lehetett tenni, akkor itt sem lehet akadály, ha olyan közlendő lenne, amit nem egy rádióműsorban kell elsőnek bejelenteni. Megoldás szinte mindenre van, de nem én vagyok a kommunikációs vezető sok-sok százezer forintért... :))
Erősödő Phylaxia