héjának is akartam mondani de inkább nem mondtam tegnap ( az volt a megérzésem hogy annyira nagyon jo vételt nem csinált 1175 ön.. mert ma alatta lesz az ár joval.. lefele menö trendbe vagyunk pont a kezdetén vett bele) ugyhogy az öröm nem is annyira nagy lehet most neki se.. :))
jo jo csak hülyülök... nem akarok a ludas lenni.. természetesen mindenki a jozan paraszti eszére hallgasson és maga döntse el hogy mit tegyen.. ez örök szabály..
Tényleg megéri türelmesnek lenni és nem ide-oda rohangálni a részvények között.
Szerintem nem lesz nagy leszórás a rallyban sem, HA tényleg a legtöbben hosszabb távra terveznek, akkor nem fogják csak azért leszórni a pakkjaikat, mert pl. limites emelkedések jönnek a jó hírek után.
Egyébként meg, ha leszórják, szórják csak nyugodtan, hosszabb távon nehezen tudnak majd több ezres pakkokhoz jutni. Bőven lesznek még itt vevők, leendő befektetők 2000 Ft fölött is! Az ő igényeiket is ki kell elégíteni! :-)
Persze lesz eladás biztos a lmites napok alatt, de akkor már egy jóval erősebb vételi erő fog megjelenni! Nem fontos elhinni ezt nekem!
Sokan csak a konkrét hírek után szállnak majd be a Genesisbe!
Többnyire igazuk is van, hisz ők biztosra akarnak menni! ...és, ha hosszabb távra terveznek, jól is járnak.
Mi pedig nagyot kockáztatunk és remélhetőleg jól járunk majd mi is! :-)
Szóval fel lesz szippantva az összes eladó részvény! Emiatt egy fokozatosan emelkedő trend alakul ki! Hisz nehezen lehet majd kapni pakkokat!
Majd, ha likvid lesz+Blue chip, akkor lehet jobban venni annak, aki leszórja 2000-3000 Ft környékén!
Na majd a piac, a valóság eldönt mindent.
Lehet tévedek, de ez is egy szubjektív vélemény!
Nem kell rám hallgatni senkinek!!!!!! Kiemelem! Óva védek mindenkit a saját egyéni véleményeimtől! :-)))
Kösz a jokivánságot ! hasonlokat neked is!
Forumra nem hallgatok soha.. akkor megtanultam.. a legutolso informácio forrás a forum.. és még azt is szelektálni kell ... ;-)
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 22:31
Szia izomman!
Ok, végülis valamennyire érthető, elfogadható, ami írtál! Jótanácsként mondom:
Mivel kezdőnek látszol, SOHA ne a fórumbeli szubjetkív hozzászólások alapján vegyél részvényt! Tudod, tények, infók, stb. ismerete, már írtam párszor.
Egyébként meg mindenki örülhet, lehet optimista, vagy pesszimista itt, SOHA ne befolyásoljon ez a saját döntésedben!
Elég durva lenne, ha mindenki csak az itteni beírások alapján venne részvényt! :-))
Kész káosz, káosz-elmélet lenne! :-)
Gratulálok, hogy visszanyerted a bukódat! Ügyes! :-) Ok, ha gondolod a számodra megfeleő időben szállj vissza a Genesisbe (nem akarlak döntésedben befolyásolni), és felejtsd el, hogy van ilyen tészvényed! Tudom nehéz néha..
A híreket érdemes megvárni és majd meglátod hogya döntesz. Persze azt azért ne felejtsd el, hogy benne van a pkliban, hogy a mostaninál jóval magasabb árfolyamon (1500-2500 Ft) vehetsz majd Genesis-részvényt, ha megvárod a híreket! Természetesen ez a magasabb árfolyam sem magas, ha tényleg 3-4 éves távban gondolkozol és teljesülnek a várakozások! Csak akkor lehet magas, ha rövid távon. Ennyi a lényeg.
Ne ülj egész nap a gép előtt! Nem lesz ez így jó, fiú! Sok idő elmegy vele, én is lépek már.
Nem tudom néha, minek is írok ennyit ide, hisz hosszabb távon gondolkozok. Egyszerűen jól érzem itt magam ebben a fórumban, ilyen rendes emberek között, akikkel lehet normálisan is beszélgetni! :-))
Ez számomra is egyértelmű:)
A forgalom meg olyan szinten van többször is,hogy lehet korai és hülyeségnek hangzik de ha így halad bekerül szerintem a buxba.(mai forgalom is nagyobb volt mint a Rába,eco)
Amúgy ami a stratégiákat illeti van aki nem bír felhagyni a spekulációval (hasonló élményt nyújt számára mint a szerencsejáték,hisz a magas hozam lehetősége elvakítja és nem látja a hozzátartozó kockázatokat.)Ezt hagyni kell...aki inteligens az úgyis letudja szűrni kinek a véleményére adhat,persze azért ne kizárólag fórum alapján döntsön.
Bevallom én is szeretek spekulálni,annakellenére,hogy én kizárólag befektetni akartam.Sokszor utána számoltam,hogy hiába pattogtam ki be jobban jártam volna ha ülök a seggemen soxor.
De megoldottam a problémát :)
A tőkém egy részét befektetésre használom és ez lett a Genesis. A másik (kisebb részével meg spekulálók,hogy a mámor megmaradjon.
sokat mérlegeltem a spekuláció és a befektetés közül,de én úgy érzem a kettő kombinációja optimális számomra.
Aki akarja nyugodtan szidja a papírt az eredményei alapján ha megjönnek az első hírek úgyse eszi meg semilyen komoly befektető a hülyeséget.
A komolytalanok meg menjenek azokba a papírokba ahol a helyük van.(sok sikert nekik is)
Aki pedig a jó hírek után akar venni az jelentős profit kiesést fog eredményezni mert nagyon felfogják rántani.Sok befektető már megelőlegezte a cég fejlődését ezért is van nagy forgalom.Ők ott akarnak és ott is lesznek a nagy húzásban aki meg naponta ki be rohangál az majd nekirohan az ajtónak és .....(nem lennék a helyében:)
de tudom hogy ez a rövid távu dolog szerencse kérdése is.. és ezért akarom abbahagyni... meglátjuk sikerül e.. és erre rácseszek e.. vagy nem..
De a cél hogy nem sokára leépitem a tözsdézésem és ide se fogok hosszu ideig irni :))
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...