Vajdasági Rádió és Televízió NS20°CSU18°CZR18°CSM18°CPA18°CHír > Politika2026. szeptember 29. 19.36 | Forrás: RTS-RTVHolnap jár le a NIS működési engedélye Megosztás Posztold Küldés Belgrád - Szeptember 30-án jár le a Szerbiai Kőolajipari Vállalat (NIS) működési engedélye. Ugyanekkor lejár a MOL és a Gazpromnyefty közötti, a NIS orosz tulajdonrészéről folytatott tárgyalások határideje, valamint a Szerbia és Oroszország közötti jelenlegi gázmegállapodás is.
Nem védem a mol nagykövetet, de ma estek az olaj és gáz cégek: https://www.justetf.com/en/etf-profile.html?isin=IE00B5MTWH09#overview Ettől függetlenül én is várok komolyabb korrekciót hamarosan, mert azért most a magyar piac is esésben azért, főleg azok ahol van külföldi érdekeltség is. A lényeg, ha egy adott szektor esik azt ne automatikusan cég specifikus esésként kezeljük, érdemes követni a külföldi piacokat/szektorokat is. Én egyébként hosszan tartó bizonytalanságra számítok nem csak a molnál, de a többinél is. Nagyon sok dolog egyszerre nyomja a piacokat most. Egyelőre mindenhol magas infláció és kamatemelések vannak. Szerintem jó alkalom a befektetésekre. Mol-t én biztosan csak komolyabb korrekciónál vennék és valószínű lesz is majd hamarosan.
Stalker nsm ertem mibaz hogy higitasz...valami nem stimmel..Az higit aki magasan vett. TE sok sok eve tulaj vagy amikor meg 2-vel kezdodott az ar...akkor most hogy higitasz. Eladtad ezek szerint...megremegett a kezed a magaslati levegon? Ertheto...de akkor megis csak Balint illeti a legkitartobb molikán becenèv
STALKER ritkan ir. O Balin utan (vagy elott) a lsgkitartobb. Hihetetlen celtudatossag nem inog meg. Most megis a legalacsonyabb celarat lötte be. Mi tobben honapok ota szajkozzuk hogy 5000 ala kell mennie erre ö 3-al kezdodo árat mond. Figyelemre melto..Tekintve poziciojat...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.