Hiába orbán elmondta -nem értik a politikát-ezt mondta magyar is amit látnak az kirakat-a kulisszák mögött ami van azt ugysem tudjuk.Üzlet az üzlet -még az ellenségek is üzletelnek egymással-ilyen világ ez.Mol- nak olyan nyeresége lesz az évben és jövőre mégnagyobb.
A hitelezők miatt húzódik állítólag.. emiatt kellett az euró kötvény, hogy csökkentsék a kockázatot. Mind1 igazából, a befektetők már elvileg ezt beárazták, ahogy húzódik ez is negatívan tud hatni. Én korrekciót várok, szelvényvágás után adtam el, Így kapom osztit is meg egész jó volt a kiszálló.
Én is oszti papírokba szoktam fektetni. Eddig voltam MOL 5200-nél kiszálltam ma. Érkező osztalékkal azért szépen hozott. De korrekciót várok én is és akkor majd visszajönnék...
Én ezeket hosszútávra veszem csak az osztalék miatt. Az Appot csak és kizárólag azért venném mert évek óta lesajnált papír és a saját tőkéje kevesebb mint feléért van egy részvény jelen pillanatban. Ha 2 év múlva dupláz akkor teljesen jó vétel ezen a szinten. Hosszútvára tervezek, ezért is van TBSZ. Van részvény, ahol az első papírjaimon már 400% feletti hozamnál járok.
Szia Én Mbh bankot nézném. 2. Legnagyobb bank Magyarországon. Sok nagy befektető a mostani áron vett, alatta bővít. Ha nincs világégés, akkor jó beszálló. Rábát a 2000-es visszatesztnél kellett volna venni. Egyébként lehet a hosszú 3-as emelkedésben van már hetesen.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.