Én úgy látom lefelé nem volt nagy volt forgalom .Tehát a jelenlegi ár elfogadott a piactól.De mi lesz?Nyomódik a labda megint le mint 2900 nál én azt érzem és az első hírre meg ugrik majd az árfolyam!
A parketten 10e-45e. 4 év alatt, köszönhetően a OTP trollmentes topic szerepléseidnek, elemzéseidnek. Ezt mindig elfelejted a töménytelen MOL reál beírásaid mellett :-))
Szia, szerintem nem azzal van a gond, hogy figyeled, hanem azzal lehet a baj, hogy csinálsz vagy 10 bejegyzést naponta arról, hogy az Otpnél a MOL most mennyivel jobb és különben is az otp értelmetelnül lett felhúzva oda ahol van. Kicsit olyan, mintha valami személyes elégtételt éreznél az otp jelenlegi (remélem átmeneti) gyengélkedése miatt. Én is mindkettőben érdekelt vagyok, igaz MOL-ban csak a jelenlegi nagy emelkedés óta, de most én is úgy látom, hogy a MOL-ba nagyobb lehetőség lehet.
Szerintem nem értelmetlen a forgalmi adatok figyelése. Ha téged nem érdekel az a te bajod. Egyik próbálja összezavarni a ténnyt, hogy a MOL forgalma jelentősen bővült idén, az OTP forgalma pedig jelentősen csökkent. Ez is mutatja a befektetők érdeklődésének eltilódását. Nem a napi adatokat kell figyelni, hanem a havi és éves adatokat érdemes, szerintem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.