Sikerült eladni a shortok tömkelegét, tegnap megdupláztam a pakkot, ma reggel meg tripláztam. Így tudtam csak kimászni a dologból. :) Valszeg most majd jól beejtik hogy a nagy pakk tizede van csak meg. :))
4990 lehet az érdekes, ha az alá megy, akkor elbukott a visszateszt. A folytatódó Iráné + húszik csetepatéja táplálhatta a MOL emelkedését, de most mi támogatja, ha a béke jeleit látják? Látnak 1-2 elvakult shortost, akit le lehet még térdeltetni? Utána meg könnycseppeket hullajtva rakják majd be a long stopjaikat, szépen sorban, miközben már shortban vannak... Az örök long birodalma. Az egész világon megfigyelhető. Az arany már fordult Az olaj már fordult. A MOL meg rallyzik tovább, mintha nem lenne holnap.
MOL 4H: https://kephost.net/p/wj7HT4WNZnMy0J7oWmOp9g.png Ami talán igazán lényeg, az, hogy a tetők egy vonalban vannak. Miközben az olaj lefele robog, béke hír van, a MOL meg ATH.Picit szűkülő csatorna, aminek a tetejét üti-üti-üti, eltávolodva az aljtól. Mi hajtja a MOL-t? Szerintem semmi, de mégis felfele halad, a "Black box"-ös elméleti forduló 5000 felett még él: https://kephost.net/p/1Eu84enuLUdnz-KcY7Wfsw.png Ez a kép egy elmléleti giga zászlót mutatott, narancssárga célárral ami ~5200+ picit. viszont a black-box tetején van, a legfelső piros vonalnál, amit az előző "aktuális" 4h -mutat.
-Private Banking friss:-MOL.-Az emelkedő hullám már az 5000-es szintet is túlszárnyalta és semmilyen korrekciót nem lehetett eddig látni. Eléggé túlvett már, de fordulós nap még nem jött eddig. Az emelkedő trendvonal messze, így majd egy korrekció is méretes lehet. A 4375 környéke, már támaszként kellene funkcionáljon, ha majd korrekció jön. Az 5156 és az 5313 a következő ellenállások.
Szia! Én is hasonló cipőben vagyok mint te. Ennen az évben kezdtem venni, az osztalék miatt. Az árfolyam csak annyiban érdekel, hogy ne bukjak rajta majd 6 év múlva amikor a TBSZ-ből kiveszem. Addig 6 alkalommal kapok osztalékot, pont jól fog jönni nyugdíj kiegészítésnek.
Nekem van. Én kisbefektető vagyok, 2400as árfolyamon kezdtem a mol részvények gyűjtését 1 millióval. 3000nél volt egy nagyobb beszállom, valamint 3800as korrekció idején is vettem. Nem tervezek eladni 6000nél se, osztalék miatt veszem kezdetektől a papírt. Ha lesz korrekció 4800 környékén veszek még.
Van régebbről is, csak ki kellett várni, hogy igazam legyen. :D "A tőzsdén két dolog fontos, fantázia és türelem: fantázia, hogy olyan dologra gondolj, amire más nem gondol, és türelem kivárni azt, hogy igazad legyen." André Kosztolany
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.